Panasonic TX-58EX703E, televizor Smart 4K argintiu

Televizorul Smart Panasonic TX-58EX703E e unul dintre cele mai noi serii de televizoare 4K care impresionează și e varianta de 146 cm. Chiar dacă există o variantă mai mică, e aș alege un televizor cât mai mare pentru a vedea ceva mai bine detaliile oferite de conținutul Ultra HD. Nu e vorba de un televizor care să și-l permită oricine, dar prețul e justificat de numeroasele tehnologii de imagine: 4K HDR, Wide Colour Spectrum (un spectru larg de culori) și VR-Audio True Surround.

Designul e premium ca la multe alte modele noi de la acest brand doar că piciorușele pot fi puse pe centru sau pe lateral, dacă aveți un mobilier mic sau vreți un soundbar pe mijloc (cum se vede în poza de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul are difuzoare suficient de puternice, pentru a vă bucura de o claritate superioară la un volum mai ridicat. Nu sunteți obligați să puneți un soundbar, depinde cât de tare vreți să dați volumul și cât de mare e spațiul. Ca multe alte televizoare Smart și acesta are o interfață, care se numește my Home Screen 2.0 și e destul de prietenoasă.

Voi decideți cât de utile vi se par acele dotări speciale și dacă o serie diferită ar fi mai bună.

Păreri pro și contra

Un televizor Smart oferă mult mai multe dotări speciale, funcții și tehnologii pentru o experiență ceva mai deosebită. Bineînțeles, e la alegerea voastră cum îl veți folosi și care caracteristici vi se par mai utile. Calitatea imaginii e evidențiată foarte bine atunci când redați conținut de calitate care nu e oferit de furnizorii locali, ci trebuie să alegeți conținut online sau conectați un media player. Chiar și playerul integrat devine util dacă nu aveți unul extern, însă e nevoie de un stick USB sau hard disc.

Panasonic TX-58EX703E poate fi pus doar într-o cameră mare și ar fi chiar păcat să-l puneți pe perete ținând cont că are piciorușe atât de subțire și elegante. Ele pot fi montate în două feluri după cum am zis mai sus, dar se vede și în prezentarea următoare.

Te-ar mai putea interesa