Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic TX-55FX740E, model smart de 139cm

Dacă sunteți interesați de un televizor cu o imagine clară și care să aibă un soft ok atunci modelul Panasonic TX-55FX740E ar fi recomandarea mea. Claritatea imaginii e dată de mai multe lucruri printre care rezoluția 4K, diagonala mare și suportul HDR.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv de top care înglobează o mulțime de lucruri utile.


Pro

Când zici Panasonic zici claritate a imaginii. Acest lucru e valabil și în cazul modelului Panasonic TX-55FX740E. Imaginea e una deosebită la seria FX740, iar cursivitatea ei e excelentă datorită caracteristicii de 1600 Hz. Pe partea de HDR are HDR10+ certificat.
Pentru ca dvs. să puteți vedea posturi TV la calitate HD televizorul are tuner digital dublu DVB T2/C/S2. Acesta e un tuner avansat care permite vizionarea posturilor TV la calitate HD.
La capitolul conectivitate acest model se laudă cu wi-fi, bluetooth, HDMI și USB. Cele din urmă fiind 3 din fiecare.
Poate fi montat pe un perete, iar suportul necesar e unul 300×300.
Softul din dotare e unul avansat (my Home Screen), mai exact are browser web și diverse aplicații utile. Poate fi comandat prin Amazon Alexa și Google Assistant. Dacă sunteți interesați de Netflix atunci trebuie știut că are aplicație și buton dedicat pe telecomandă.
Hardware-ul e unul excelent deoarece procesorul e cu patru nuclee (Panasonic îl numește quad core pro).

Contra

Aspecte negative nu ar fi de sesizat, chiar arată bine, iar hardware-ul e unul ok.
Nu are dts, dar nu știu cât de important e acest lucru pentru dvs.

Verdict

Pentru cei interesați de un televizor fiabil și cu o imagine deosebită acest model ar fi recomandarea mea și a specialiștilor. În ziua de azi multă lume merge înspre Samsung, dar dotări precum bluetooth întâlniți doar pe Samsungurile scumpe, pe când la alte branduri aceste dotări sunt standard.
În cazul în care vreți ceva cu diagonală mai mare atunci vă puteți orienta înspre TX-65FX740E, restul caracteristicilor fiind aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu