Panasonic TX-55AS740E, televizor 3D

Dacă modelul TX-47AS740E ți se pare că are un ecran prea mic atunci îți recomand modelul Panasonic TX-55AS740E întrucât e unul cu un ecran de 55 inci (asta vine 139 centimetri). Se poate spune că un TV precum acesta ar fi numai bun pentru cineva pasionat de jocuri, meciuri și navigat pe net când sunt pauze publicitare.

Aspectiv se prezintă foarte bine, acest lucru putând fi văzut din poza de alături. Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine aspectual, ci are conexiuni de rețea (inclusiv wi-fi), ochelari 3D incluși în pachet și un consum foarte mic de curent.

TV-ul seria AS740E
TV-ul seria AS740E

Televizorul acesta e unul de tip Smart TV din gama anului 2014 cu un ecran de 139 cm care are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar sunetul e unul cu suport dts. Mai mult ecranul e unul care dispune de unghiuri de vizibilitate 178/178 pixeli, asta traducându-se prin faptul că o să vedeți totul foarte bine.
Mai mult, TV-ul are caracteristica superioară de 1200 Hz ceea ce oferă niște imagini comparabile calitativ cu ale plasmelor.

Lucrurile bune la modelul acesta ar fi că e dotat cu tuner digital, suportul 3D (inclusiv conversie 2D în 3D) și că are o putere consumată de 63W, adică deloc mare. Vine cu 3 HDMI-uri, iar dacă vrei să conectezi televizorul la internet atunci acesta lucru e posibil grație porturilor din dotare printre care se numără Wi-Fi, deci are wireless integrat.
Minusurile ar fi că nu are rezoluție 4K și că nu are sistem Android. Nu știu dacă prezența unui procesor quad core ar fi fost utilă la ceva…

Așa de final pot să spun că acest televizor e bun pentru orice, de la filme 3D și până la jocuri. În acest sens te vor ajuta caracteristicile sale. Iar, dacă vrei să-l folosești doar pentru sarcini simple atunci trebuie știut că are tuner digital triplu pentru ca tu să poți vedea posturi la calitate HD.
Pentru a vă face o părere am pus alături și un preview.

Te-ar mai putea interesa