Panasonic TX-50EX703E, televizor Smart 4K HDR cu Wide Colour Phosphor

Televizorul Smart 4K Panasonic TX-50EX703E face parte din gama 2017 motiv pentru care are tehnologia ca HDR 4K, Wide Colour Phosphor și VR-Audio True Surround. Această serie oferă variante în diferite dimensiuni iar cel de jos e cel mai mic și accesibil, însă dotările sunt aceleași indiferent de alegere. Cu siguranță, un televizor mai mare oferă o calitate video mai bună și se pot observa absolut toate detaliile oferite de conținutul 4K. Chiar dacă nu e foarte ieftin, pot spune că se adresează celor care vor calitate video, dar și conținutul trebuie să fie e măsură. De aceea, vă recomand un abonament la Netflix care nu mi se pare scump ținând cont de conținutul oferite.

Aceasta ca și alte serii de la acest brand, are piedestale reglabile astfel că puteți opta să puneți un soundbar între ele sau să le apropiați dacă aveți o comodă mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dacă dețineți o consolă pentru jocuri care rulează jocuri la calitate 4K, nu văd de ce nu ați folosi televizorul ca monitor (are un mod pentru jocuri). Poate că nu se compară cu un monitor de gaming, dar veți economisi niște bani și aveți la dispoziție un ecran generos cu un spectru larg de culori.

Calitatea audio e satisfăcătoare dacă nu aveți o cameră foarte mare, altfel vă recomand un soundbar de minim 40W (poate chiar și cu subwoofer dacă sunteți muzicoman).

Păreri pro și contra

Oferă cele mai bune tehnologii de imagine pentru a vă bucura alături de cei dragi de conținutul 4K de pe internet. Puteți reda clipuri video 4K pe Youtube dar și din alte surse, că doar e un Smart TV al anului 2017. Interfața Smart nu e prea avansată, motiv pentru care e ușor de folosit și telecomanda oferă acces rapid la anumite funcții. Televizorul se mișcă foarte bine că doar are un procesor Quad Core Pro, iar navigare e simplă cu un browser web.

Panasonic TX-50EX703E poate fi pus doar într-o sufragerie modernă și se asortează cu orice datorită finisajului argintiu. Pentru ceva mai multe detalii despre această serie, am pus un clip destul de detaliat care face referire la seria EX703E.

Lasă un comentariu