Panasonic TX-50AX800E, Smart TV 3D de 126 cm

Panasonic TX-50AX800E e un LED Ultra HD sau 4K destul de mare și cu multe funcții interesante. Se poate observa că are un stand special care e mult diferit față de cel al altor televizoare. Oricum, nu cred că-l veți pune pe vreun perete deoarece rama e îngustă, deci va da impresia că ecranul „va pluti” în aer. Designul e destul de slip și se poate observa din poza de jos. Televizoarele „inteligente” sunt la modă în special dacă vin și cu tehnologie 3D și ecran 4K. Unghiurile de vizibilitate sunt excelentă și nici nu vă puteați aștepta la mai mult. Chiar dacă nu e chiar ieftin, puteți alege un model ceva mai mic și chiar cu imagine 1080p. Nu sunt filme 4K, și nu veți observa vreo diferență la un ecran mic, de aceea e bine să luați un televizor mare cu imagine 4K.

Prețul său e unul destul de mare dar e justificat de toate acele dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia LED e una destul de bună chiar și pentru noile televizoare, iar diferența o face tipul de panou dar și tehnologiile de imagine. E un televizor Smart cu tehnologie 3D și cu funcții speciale că doar e un model Smart. Pe partea de sunet are caracteristici ca: difuzoare de 18W, DTS 2.0 și altele.

Pe partea de imagine are o diagonală de 126 cm, tehnologie 3D și multe altele. Are un tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S2 dar acesta nu prea contează deoarece puteți viziona posturi TV online, dar și conținutul media poate fi redat prin intermediul diverselor servicii online. Ca și conectori are: HDMI-uri, Displayport, USB-uri etc. Caracteristicile speciale sunt: EPG, mod hotel, Viera Link, aplicații, my Home Cloud, browser web, oglindire imagine etc.

Plusuri: browser web, wireless, aplicație telecomandă pentru smartphone, porturi HDMI, sistem audio performant, DisplayPort, tehnologia 3D etc.
Minusuri: nu sunt, poate doar prețul.

Panasonic TX-50AX800E e o alegere destul de interesantă dacă nu vreți un televizor obișnuit, ci unul suficient de performant. Pentru a viziona conținut 4K e bine să alegeți conectorul DisplayPort dar există și conținut online.

Te-ar mai putea interesa