Panasonic TX-50AS500E, televizor 126cm

TV-ul Panasonic TX-50AS500E e unul 126 centimetri care vine cu browser și wireless integrat, deci e un Smart TV. Vine cu un consum foarte mic de curent (63W), dts și suport Skype (e Ready). Datorită facilităților integrate pot spune legat de acest televizor că e unul foarte bun pentru acasă (vizionare filme și emisiuni digitale).

Nu are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ușor de utilizat și care e în tendințe. Pentru a vedea mai bine aspectul său am pus alături o poză cu el.

Televizorul
Televizorul

Niște specificații care te-ar interesa ar fi ecranul mare de 50 inci (în centimetrii vine 126), că are ecran LED cu rezoluție 1920×1080 pixeli și soft inteligent care-l face Smart TV.
Unghiurile de vizibilitate sunt și ele destul de bune deoarece sunt de 176 grade, iar pentru a vedea filme te poți folosi de playerul integrat.
Pentru a conecta diferite aparate la el te poți folosi de HDMI, USB ori alte porturi. Cele mai utile sunt cele amintite de mine.
Posturile TV în format digital pot fi vizionate și ele deoarece acest televizor e unul care are incorporat un tuner digital.

Atuurile modelului acest ar fi softul (cu browser și suport pentru aplicații), imaginea de bună calitate care e afișată și costul de achiziție mic.
Minusuri ar fi că nu e 4K și că nu are Android. Lipsa 4K nu e o problemă prea mare, dar ar fi fost foarte bine dacă venea cu Android întrucât acest sistem de operare e unul extensibil cu aplicații.

De final pot spune legat de acest televizor că e numai bun dacă vrei ceva pentru filme Blu-ray ori pentru emisiuni la calitate HD. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are wireless și meniuri simple, iar dacă te interesează cum ar fi mai bine să-l conectezi la net atunci aș spune că prin wi-fi. Dar, dacă vrei un semnal mai bun atunci ar trebui să îl conectezi prin cablu LAN.
Alături e un scurt clip care prezintă televizorul.

Te-ar mai putea interesa