Panasonic TX-47AS740E, televizor 3D

Panasonic a scos de curând seria AS740E, iar Panasonic TX-47AS740E face parte din această serie. E un model cu ecran de 119 centimetri care are rezoluție Full HD. E destinat în principal celora care vor un model foarte capabil pentru vizionarea filmelor, navigat pe net și posturi TV în format digital.

Costul de achiziție e mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În aceste condiții vine cu procesor dual core și cu porturi de rețea integrate (inclusiv wireless). Aceste caracteristici îl fac un foarte bun Smart TV. Aspectul e unul foarte plăcut, lucru vizibil din imaginea de alături, dar și din preview-ul care l-am pus la final.

TV-ul seria AS740E
TV-ul seria AS740E

Ecranul e unul superb deoarece vorbim despre un model de 47 inci (119 centimetri cu aproximație), iar rezoluția e una foarte bună de 1920×1080 pixeli. Nu era rău dacă era mai mare, dar nici nu știu cât de mult v-ar fi ajutat o rezoluție ceva mai mare.
Consumul de curent e unul mic deoarece are o putere consumată de 48W, iar dacă vreți să îl montați pe un perete atunci acest lucru nu e prea complicat deoarece are o greutate de 15 kilograme… deci deloc mare.

Plusurile acestui model ar fi suportul 3D (inclusiv conversie 2D în 3D), caracteristicile superioare de imagine (printre care așa aminti cei 1200 Hz), unghiurile de vizibilitate 178/178, disponibilitatea unui tuner digital triplu și suportul pentru internet.
Ca minus aș menționa că nu are ecran 4K, dar dacă e să mă gândesc bine atunci acest lucru nu știu cât de mult te-ar fi ajutat deoarece nu prea găsești filme la calitate 4K.

Concluzia mea legată de aparatul TV de față e că e foarte bun, iar în pachet e inclus chiar și perechea de ochelari 3D. Dacă ecranul de față ți se pare mic atunci poți merge pe varianta TX-55AS740E care are un ecran de 139 centimetri. Un ecran mai mare te ajută atunci când ai o cameră mare și vrei să vezi meciuri ori filme la calitate foarte bună.
Din clipul alăturat poți vedea o foarte bună prezentare a aparatului de față, precum și a seriei.

Te-ar mai putea interesa