Panasonic TX-42AS600E, Smart TV Full HD

Panasonic TX-42AS600E e un televizor LED al anului 2014 care incorporează soft smart și suport pentru dts. Poate o să mă luați la rost de ce menționez dts din moment ce multe TV-uri au așa ceva, iar răspunsul meu ar fi că eu menționez prezența acestei caracteristici întrucât există modele de LG-uri care nu au așa ceva… chiar dacă sunt scoase în 2014.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat foarte avansat tehnologic care consumă puțin curent deoarece are o putere de 55W. Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate îți recomand poza de alături, iar la final e un preview cu acest model.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile modelului acesta sunt ok întrucât diagonala e de 42 inci (105 centimetri), ecranul are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar rata de refresh e de 100 Hz. Legat de unghiurile de vizibilitate trebuie spus că stă excelent deoarece sunt de 176 grade, adică similare IPS.
Nu o să aveți nici dificultăți în a vedea canale HD deoarece are tuner digital dublu DVB C și DVB T. Utilitatea tunerului T e vagă întrucât în țara noastră nu există televiziuni care să transmită terestru… în format digital.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de wireless și LAN, iar pentru navigat există browser.

Lucruri pozitive la modelul acesta ar fi playerul multimedia, că are tuner digital, costul de achiziție deloc mare, multitudinea de porturi și că nu e un aparat care să consume resurse prea multe (curent doar 55W deoarece ecranul e unul LED).
Ca minusuri aș menționa lipsa rezoluției 4K, că nu are un refresh mai mare și că nu are OS Android.

Așa ca o concluzie pot spune legat de modelul acesta că e unul perfect pentru cineva în căutarea unui televizor cu care să se uite la filme de pe net, la posturi TV digitale ori cu care să aibă acces la diferite site-uri.
Alături poți vedea și cum arată acest model, mai exact e vorba despre un unboxing.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-42AS600E, Smart TV Full HD”

Comentariile sunt închise.