Panasonic TX-40EX600E, televizor HDR 4K cu stand ajustabil

Piața televizoarelor e invadată de modele Smart de toate felurile dar Panasonic TX-40EX600E nu e unul chiar banal. Acesta face parte din cea mai recentă generație, motiv pentru care are imagine de tip 4K, suport HDR multiplu, Pure Direct, interfață my Home Screen 2.0 care poate fi utilizată cu ușurință de oricine datorită pictogramelor. Conform prezentării de la final, această serie e una premium și se vede după cum arată iar standul poate fi ajustat în funcție de mobilier (piciorușele pot fi puse pe interior sau exterior, iar orientarea lor rămâne la alegerea voastră).

Îmi place cum arată, ce oferă și cât costă, deci de ce nu l-ați alege?! Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din cea mai nouă generație care oferă HDR 4K, deci imaginea va fi una destul de clară și nuanțele de negru vor fi mai accentuate. Ecranul mi se pare suficient de mare pentru a putea observa orice detaliu, dar calitatea imaginii e dată și de conținutul ales. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un abonament mai bun cum e cel oferit de Netflix.

Mai sunt și alte aplicații care le puteți folosi pentru a accesa conținutul media de pe web sau poate că preferați să folosi un stick USB pentru a reda filmele favorite, dar e mult mai simplu să conectați un laptop cu ajutorul unui HDMI. Cablurile audio-video nu sunt incluse, dar și așa nu costă foarte mult. Conectivitatea e foarte bună la televizoarele Smart, adică se poate conecta chiar și wireless la internet.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e una superioară, dar și pe partea de sunet nu am ce să-i reproșez deoarece are difuzoare puternice. Pentru o sonorizare și mai bună se poate instala un soundbar care ocupă foarte puțin spațiu.

Panasonic TX-40EX600E oferă exact ce aveți nevoie și nu cred că-i puteți reproșa ceva. Totuși, un sistem de operare putea fi mai bun deoarece are o interfață mai plăcută și câteva funcții în plus. Există și variante cu Android care costă mai mult, dacă chiar vă interesează interfața cu care vreți să interacționați.

Te-ar mai putea interesa