Panasonic TX-40DX603E, televizor 100cm cu rezoluție 4K

Panasonic TX-40DX603E e un televizor smart al anului 2017 care vine cu rezoluție UHD, soft inteligent (my Home Screen 2.0 bazat pe Firefox OS) și tuner TV triplu. E televizorul perfect pentru cei interesați în a își face un mic cinema acasă. Iar, cu ajutorul lui poți viziona conținut din orice sursă, inclusiv de pe net întrucât are browser (bazat pe Firefox OS), aplicații dedicate (Netflix, Youtube și altele).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care satisface nevoile moderne în materie de divertisment (poți savura divertisment din absolut orice sursă). Din poza alăturată se poate vedea că televizorul e unul cu aspect clasic Panasonic, iar dacă vă deranjează cum arată suportul atunci puteți să-l montați pe un perete prin intermediul unui suport TV compatibil Vesa 200×200.

Caracteristici

Televizorul Panasonic TX-40DX603E e unul care are o diagonală de 40 inci (aproximativ 100cm), iar din această cauză rezoluția 4K i se potrivește precum o mănușă.
Pentru ca totul să ruleze fluent acest aparat e unul dotat cu procesor quad core. Primele televizoare 4K nu aveau procesoare performante, iar din această cauză exista lag.
Imaginea e una de calitate superioară deoarece are 800Hz (software).

Avantaje

Poate fi utilizat pe post de monitor întrucât are funcție monitor și porturile necesare.
Softul din dotare e unul smart, fiind bazat pe Firefox, iar din această cauză are și browser Firefox. Acest software/sistem de operare vine cu aplicații dedicate pentru servicii consacrate de streaming cum ar fi Netflix și Youtube.
Are un tuner digital triplu care e util în cazul în care

Dezavantaje

Nu are Android, ceea ce înseamnă că nu are Chrome sau suport pentru prea multe aplicații. Are aplicații pentru serviciile online importante.
Din păcate nu are dublu tuner HD, adică două intrări de antenă.

Concluzii

Modelul Panasonic TX-40DX603E e unul modern apărut pe piață pe la jumătatea anului 2017 și care vine dotat cu multe lucruri utile.
Despre brandul Panasonic trebuie spus că e unul japonez, dar nu este exclus să fie produs în Uniunea Europeană precum televizoarele celora de la Sharp.

Te-ar mai putea interesa