Panasonic TX-40AS640E, TV 3D generația nouă

Televizoarele celor de la Panasonic sunt foarte bune prin prisma faptului că vin la prețuri bune și că au dotări ok. Un televizor de la Panasonic pe care eu îl recomand e acest TX-40AS640E. Vine cu un ecran de 40 inci (în centimetri vine 102 cm), iar rezoluția e una 1920×1080 pixeli. Normal că vine și cu suport 3D, iar acest suport se lărgește și pe latura de conversie, adică are conversie 2D în 3D.
Eu aș recomanda un model precum acesta pentru filme ori navigat pe net. Dacă vrei ceva pentru jocuri atunci acesta nu ar fi așa de recomandat deoarece are doar 100Hz.

Nu trebuie dați prea mulți bani pe acest Panasonic TX-40AS640E deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost primim un televizor de tip Smart cu wireless integrat care te va ajuta să conectezi televizorul la net fără a folosi un cablu.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul mare de 102 centimetri cu rezoluție 1080p, sunetul ok cu suport dts și suportul 3D. Unghiurile de vizibilitate nu sunt nici ele prea rele deoarece vorbim despre unghiuri de 176 grade… foarte apropiate de cele ale modelelor IPS.
Cu acest TV o să te poți uita chiar și la posturi TV în format digital deoarece are tuner digital dublu de tip DVB T și C.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul, că are un cost de achiziție deloc mare și că are o putere consumată foarte mică de 51W. Nu trebuie neglijat nici că are o greutate mică și că are soft inteligent care facilitează navigatul pe net cu browser web.
Nu era rău dacă avea rezoluție 4K, mai mulți Hz și un procesor ceva mai tare. Adevărul e că nu strica nici dacă avea Android ca OS.

Poate că ți-ai dat seama că acest TV se adresează în special celora care vor o alternativă la Samsung ori LG. Vine doar cu facilitățile care te-ar interesa și din această cauză are și un cost de achiziție mic.
Alături poți vedea cum se prezintă acest televizor. Știu că prezentarea e în olandeză (ori ceva de genul), dar important e să vedeți cum arată aparatul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-40AS640E, TV 3D generația nouă”

  1. DC fisierele mkv de 720 nu citeste adica merge 2-3 sec dupa care se opreste cateva secunde si tot asa cele de 1080p citeste fara probleme mp4 etc

Comentariile sunt închise.