Panasonic TX-32ES500E, televizor Smart cu 20W

Televizorul Panasonic TX-32ES500E este recomandarea mea dacă vă plac variantele cu imagine HD de 80 cm, funcții Smart, difuzoare puternice și calitate video superioară la un preț mai mic. Televizoarele Smart sunt tot mai performante, chiar și cele accesibile sunt atractive deoarece au același sistem de operare ca și modelele scumpe. Deci nu mai e nevoie să ați prea mulți bani pe un televizor Smart dacă nu vă interesează o imagine prea detaliată.

Arată foarte bine chiar dacă nu costă mult și poate fi pus pe perete chiar dacă nu vă place standul de masă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panasonic TX 32ES500E

Are un ecran plat cu imagine HD care oferă o claritate superioară datorită tehnologiilor avansate. Ca și oricare alt televizor și acesta oferă diverse moduri de vizionare care le alegeți în funcție de conținutul ales. Puteți viziona conținut 720p fie de pe internet, fie de pe laptop. Abonamentele TV sunt destul de scumpe și nu oferă prea mult conținut media de calitate, de aceea eu vă recomand Netflix.

E evident că e un Smart TV deoarece are conectivitate LAN dar și WiFi integrat, deci se poate conecta cu sau fără fir la internet. Interfața e destul de reușită – my Home Screen, are instalate diverse aplicații sau se pot instala ulterior altele dacă nu le regăsiți în pachetul inițial. Se poate naviga pe internet prin intermediul browserului web inclus care e standard pe orice Smart TV nou.

Păreri pro și contra

Nu trebuie să dați mulți bani pe un televizor dacă nu aveți pretenții mari sau poate că nici nu veți folosi multe funcții ale sale. Arată foarte bine în acest buget și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Poate fi pus chiar și în sufragerie deoarece are un sistem audio puternic și care oferă un sunet clar, iar un soundbar poate mări puterea audio dacă alegeți unul de 40W.

Panasonic TX-32ES500E poate înregistra emisiunea favorită sau chiar în film pentru a nu pierde nici un moment dar se folosește un stick USB pe care se salvează datele (se poate pune pe pauză atunci când plecați de lângă el).

Te-ar mai putea interesa