Panasonic TX-32A300E, TV HD 80 cm

Un televizor foarte bun prin prisma faptului că e HD, are ecran de 32 inci și că are un preț mic e acest Panasonic TX-32A300E. Pe lângă caracteristicile amintite anterior, acest televizor are și un player integrat foarte capabil care poate reda chiar și *.mkv. Iar cele două tunere integrate te vor ajuta să vezi canale digitale fără pierderi de calitate, adică la 720p.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a afișa imagini și filme la înaltă definiție.
Dacă mă uit la prețul său atunci nici nu-mi vine să cred că poți beneficia de un televizor care să arate bine și să se comporte ireproșabil la acest preț. mai sunt și alte televizoare al prețuri similare, dar niciunul de la vreun brand cunoscut.

TV
TV

Ca specificații care te-ar interesa sunt ecranul mare, unghiurile excelente de vizibilitate, diagonala mare și că are 100Hz. Având două porturi HDMI înseamnă că poți conecta un player mai capabil așa încât să ai porturi de rețea și eventual un soft mai bun cu care să poți naviga pe net.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul, costul de achiziție nu prea mare și că are un consum mic de curent.
Nu era rău dacă rezoluția era 1920×1080 pixeli, adică Full HD. Dar, nu știu dacă are rost să dezgrop discuția aceea că nu prea are rost un televizor Full HD deoarece de la o anumită distanță nu mai vezi diferența dintre HD și Full HD.

De final pot să spun că acest e televizorul perfect pentru cineva care nu se omoară după smart TV-uri și rețele de socializare pe televizor. Dar, dacă vreți aceste lucruri atunci nu vă oprește nimeni să cumpărați un player extern care să furnizeze aceste facilități.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-32A300E, TV HD 80 cm”

  1. Acesta e un televizor excepțional pe care il am de vreo doua saptamani. In trecut aveam o plasma de la acest brand si acum am decis sa trec la LED. Recomand.

Comentariile sunt închise.