≡ Meniu

Panasonic SD-ZB2502BXE, maşina pâine

Dacă vrei una dintre cele mai bune maşini de preparat pâine acasă atunci maşina de pâine Panasonic SD-ZB2502BXE ar fi o variantă ce ar trebui luată în considerare deoarece e din inox, costă puţin, are o capacitate destul de mare (puţin peste 600 grame), are timer de 13 ore şi arată destul de bine. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și pentru ce poate face nu cred că e un preț prea mare.

Poze

Aceasta e maşina de preparat pâine

Specificaţii tehnice

Are o capacitate de 600 grame, o putere de 550 W şi suportă 10 programe. Are program de pornire întârziată şi un afişaj digital ca panou de control. În pachet sunt incluse accesorii ca o cană şi o lingură pentru măsurare. Culoarea acestei Panasonic SD-ZB2502BXE e argintie, iar greutatea e de 7,5 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro ar fi faptul că e din inox,arată bine, are timer de 13 ore, vine cu câteva accesorii şi este făcută de un nume – Panasonic, iar contra ar fi capacitatea cuvei e cam mică şi cred că o capacitate de 1000 grame (aproximativ ca cea a Moulinex OW502030) ar fi fost ideală.

Preţuri

În momentul de faţă cel mai mic preţ este de circa 809 lei şi nu cred că o să găsiţi un preţ bun altundeva. Probabil că cea mai bună alternativă ar fi Moulinex OW600031 care e şi ceva ieftină.

Concluzie

Maşina de preparat pâine model Panasonic SD-ZB2502BXE ar fi una dintre cele mai bune variante dacă te interesează o maşină de preparat pâine premium.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Maria

    Are un pret cam piperat si asta i se datoreaza in principal materialului din care e realizata. materialul e inox si cred ca multa lume nu o sa cumpere acest aparat deoarece e mult mai scump in comparatie cu restul masinilor, dar pe mine ma tenteaza deoarece e o foarte mare diferenta intre inox si plastic. Celelalte masini sunt facute din plastic sau material ceramic dubios si cred ca e bine sa pun ceva deoaparte pentru a achizitiona ceva de marca si durabil.

  • Naşul

    Pretul e piperat, dar e un electrocasnic premium pentru cei care vor ceva special și își permit. Materialul din care e realizat e mult mai bun în comparație cu cel al celorlalte mașini și de aceea are prețul măricel.

Lasă un comentariu