Panasonic SD-ZB2502BXE, maşina pâine

Dacă vrei una dintre cele mai bune maşini de preparat pâine acasă atunci maşina de pâine Panasonic SD-ZB2502BXE ar fi o variantă ce ar trebui luată în considerare deoarece e din inox, costă puţin, are o capacitate destul de mare (puţin peste 600 grame), are timer de 13 ore şi arată destul de bine. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pentru ce poate face nu cred că e un preț prea mare.

Poze

Aceasta e maşina de preparat pâine

Specificaţii tehnice

Are o capacitate de 600 grame, o putere de 550 W şi suportă 10 programe. Are program de pornire întârziată şi un afişaj digital ca panou de control. În pachet sunt incluse accesorii ca o cană şi o lingură pentru măsurare. Culoarea acestei Panasonic SD-ZB2502BXE e argintie, iar greutatea e de 7,5 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro ar fi faptul că e din inox,arată bine, are timer de 13 ore, vine cu câteva accesorii şi este făcută de un nume – Panasonic, iar contra ar fi capacitatea cuvei e cam mică şi cred că o capacitate de 1000 grame (aproximativ ca cea a Moulinex OW502030) ar fi fost ideală.

Preţuri

În momentul de faţă cel mai mic preţ este de circa 809 lei şi nu cred că o să găsiţi un preţ bun altundeva. Probabil că cea mai bună alternativă ar fi Moulinex OW600031 care e şi ceva ieftină.

Concluzie

Maşina de preparat pâine model Panasonic SD-ZB2502BXE ar fi una dintre cele mai bune variante dacă te interesează o maşină de preparat pâine premium.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Panasonic SD-ZB2502BXE, maşina pâine”

  1. Are un pret cam piperat si asta i se datoreaza in principal materialului din care e realizata. materialul e inox si cred ca multa lume nu o sa cumpere acest aparat deoarece e mult mai scump in comparatie cu restul masinilor, dar pe mine ma tenteaza deoarece e o foarte mare diferenta intre inox si plastic. Celelalte masini sunt facute din plastic sau material ceramic dubios si cred ca e bine sa pun ceva deoaparte pentru a achizitiona ceva de marca si durabil.

  2. Pretul e piperat, dar e un electrocasnic premium pentru cei care vor ceva special și își permit. Materialul din care e realizat e mult mai bun în comparație cu cel al celorlalte mașini și de aceea are prețul măricel.

Comentariile sunt închise.