Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic SD-2501WXE

Panasonic e un producător cunoscut în general pentru plasmele sale foarte bune, dar uite că a intrat și pe piața mașinilor de pâine cu mai multe modele printre care se numără mașina de pâine Panasonic SD-2501WXE, dar și modelul SD-ZB2502BXE. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi despre care trebuie să spun că e superior altor modele, dar asta se datorează și datorită faptului că vine cu dotări suplimentare care nu le găsești la alte modele de cuptoare electrice pentru pâine.

Poze

Din păcate aceasta e singura poză disponibilă momentan, dar se poate vedea că butoanele sunt mari și intuitiv amplasate așa încât să poată fi folosită cu succes de oricine. Seniorii nu cred că vor avea probleme la utilizarea mașinii, dar eu aș recomand să vă uitați peste manualul de utilizare deoarece poate o să învățați ceva nou despre care nu știați.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Panasonic SD-2501WXE vine cu dispencer, display mare și 10 programe pentru prepararea pâinii. Capacitatea cuvei e de 600 grame și se poate observa că e inferioară altor modele care vin și chiar cu 1000 grame. Puterea aparatului e de 550 W și dacă vreți să- programați aparatul să pornească atunci când doriți atunci există programul special de pornire întârziată de 13 ore.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția modelului de față e faptul că vine de la un brand de prestigiu și că are o garanție de 2 ani, însă există și puncte contra cum ar fi faptul că are un preț cam măricel datorită materialului de calitate superioară din care e făcut aparatul. Nu știu dacă la un astfel de cuptor căutați să fie din material rezistent, dar dacă procedați astfel atunci trebuie știut că SD-2501WXE are carcasa dintr-un material de calitate foarte bună.

Concluzie

Panasonic SD-2501WXE nu are mare lucru față de alte modele, dar e un produs bun la care nu ai de ce să te plângi deoarece vine de la un brand renumit, iar fiabilitatea crescută e susținută de garanția de 2 ani care în momentul de față nu e extensibilă contra cost, din păcate. Dacă o să doriți să o amplasați într-un loc înghesuit atunci acest lucru va fi posibil deoarece re dimensiuni reduse și o greutate de până în 7 kilograme. La capitolul păreri nu am scris că vine cu accesorii deoarece toate mașinile vin cu o cană și lingură de măsurare și nu știu dacă ar putea fi catalogat ca și plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu