Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic NN-E201WMEPG

Panasonic NN-E201WMEPG e un cuptor cu microunde apărut de curând pe piața românească și vine de la un brand cunoscut în principal pentru plasmele sale. Analizând detaliile tehnice ale aparatului se poate vedea că stă foarte bine deoarece are o putere de 800W și un volum de 20l. Normal că puterea poate fi reglată pe mai multe nivele și de aceea această putere de 800 W e una maximă, în opinia mea. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi care e mai mic decât al modelului Inverter NN-GD351WEPG.

Poze

Se poate vedea că are un design robust și că nu se evidențiază cu ceva pe partea de design și de aceea poate fi considerat un electrocasnic normal sau un cuptor pe microunde normal. Nu vine cu panoul de comandă digital, ci doar cu niște butoane mari care pot fi acționate cu ușurință chiar și de către seniori ori persoane care nu văd bine.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Panasonic NN-E 201 WMEPG e un electrocasnic cu dimensiuni normale și ar fi ideal pentru o familie medie ca mărime. Capacitatea cuptorului e de 20 litri, iar puterea poate fi setată pe 5 nivele așa încât să vă facă rapid mâncarea preferată. Puterea poate fi regaltă de la panoul de comandă despre care mai sus spuneam că nu e digital, ci e mecanic.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun; aspectul său parcă ne spune că e foarte rezistent și ar putea fi folosit chiar și de un barbar; greutatea sa nu e prea mare fiind de 5,1 kilograme, iar acest lucru o să vă ajute în cazul în care doriți să mutați electrocasnicul; garanția standard poate fi mărită 3 ori 4 ani pe bani puțini.
Contra: putea să arate ceva mai bine, dar nu știu dacă vă „încălzea” la ceva acest lucru deoarece e important ce poate face și nu cum arată. 😉

Concluzie

Dacă vrei un cuptor bun și mic atunci cred că acest model ar fi foarte bun. Costă puțin și e ușor de folosit, iar dacă nu prea ești pe acasă atunci cred că ar fi un înlocuitor foarte bun pentru cuptorul unui aragaz ori pentru un cuptor incorporabil. Dacă nu vă descurcați cu utilizarea sa, dar mă cam îndoiesc, atunci puteți apela la manualul său de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu