Panasonic NA-147VB4WGN

Mașina de spălat rufe Panasonic NA-147VB4WGN e una din noile modele oferite de acest producător și din păcate pentru unii, aceasta e cea mai accesibilă. Spun „din păcate” deoarece costă destul de mult pentru un român de rând însă se poate opta pentru o metodă de finanțare modernă – ratele fixe. Oricum, prețul e justificat de eficiența A+++, volumul mare de rufe suportat, controlul electronic și de viteza de centrifugare mare (adică 1400 RPM). Chiar dacă nu e un model ieftin, e ușor de folosit deoarece vine cu multe pictograme în jurul celor două butoane, iar alegerea opțiunii sau programului se face ușor, prin rotire. Acest model NA-147VB4WGN are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Încărcarea rufelor se face frontal și se observă acest aspect și din poza de sus. Viteza de centrifugare e de 1400 RPM, motiv pentru care mașina are clasa B pentru centrifugare. Clasa energetică A+++ se datorează consumului său – 0.8 kWh într-un program standard. Deoarece poate spăla cel mult 7 kilograme de rufe, primește clasa A la spălare. Sunt clase bune pentru un aparat în acest buget. Deci clasele sale se oglindesc în caracteristicile sale tehnice. Dintre programele sale, amintesc următoarele: rapid, spălare lână, sport, colorate, consum redus etc.

Chiar și la capitolele funcționalitate și siguranță stă foarte bine: posibilitatea alegerii vitezei de centrifugare, detectează spuma, se poate amâna pornirea, semnal sonor la terminare și ecranul LED afișează timpul rămas. Nivelul de zgomot în timpul funcționării e de 58-75 dB și depinde de etapa programului. E destul de compact având în vedere că are o adâncime de doar 54 cm, iar restul dimensiunilor sunt cele tipice. Are un aspect destul de unic, însă ușa de culoarea neagră parcă am mai văzut-o și la alți producător :). Oricum, arată foarte bine și e o alegere inteligentă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus energie, poate spăla până la 7 kilograme de rufe, are ecran LED mare, aspect elegant și viteză de centrifugare mare.

Minusuri: chiar nimic.

Concluzie

Acest Panasonic NA-147VB4WGN e un aparat electrocasnic nou și care se poate bucura de caracteristicile tehnice foarte bune. Prețul său mi se pare a fi corect pentru caracteristicile oferite și nu văd de ce ați opta pentru un alt producător, deoarece nu prea are concurență. Există alternative chiar mia eficiente cu tehnologie Inverter, dar nu știu dacă are rost să dați atâția bani în plus.

Lasă un comentariu