Panasonic NA-107VC4WGN

Panasonic NA-107VC4WGN e un model al anului 2012 de la Panasonic și nu e o plasmă, ci o mașină de spălat rufe. Panasonic e un brand cunoscut în mare parte pentru plasmele sale, dar uite că face și mașini de spălat. Dacă vi se pare ceva neobișnuit atunci ar trebui să știți că Samsung își pune brandul/numele și pe mașini (autovehicule). Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e prea mare.

Poze

Din imaginea de mai jos se poate vedea că arată destul de bine, iar culoarea e albă. Display-ul e unul mare de tip LED care va prezenta numeroase informații utile. Din imagine se poate vedea că e un electrocasnic cu încărcare frontală și de aceea cred că pute, spune despre mașină că e una clasică.

Mașina

Specificaţii tehnice

NA-107VC4WGN e un model nou care are o clasă de eficiență energetică foarte bună, adică A+. Asta înseamnă că nu consumă deloc mult curent. Capacitatea de încărcare e una mare de 7 kilograme și de aceea cred că e un electrocasnic de tip XXL, adică foarte bun și pentru familiile mai mari. Nu e un electrocasnic prea gălăgios deoarece are un nivel de zgomot la spălare de 58 decibeli, iar la centrifugare are 77 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e utilă chiar și familiilor care au mai mult de spălat; nu consumă prea multe resurse și aici mă refer în principal la curent electric; nu produce prea mult zgomot la spălare; are un program rapide de spălare de 15 minute; are numeroase programe de protecție cum ar fi cel de protecție împotriva inundațiilor sau al copiilor; utilizarea sa nu e prea complicată deoarece vine cu un manual cu instrucțiuni, iar butoanele sunt explicate pe înțelesul tuturor.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează achiziționarea uni mașini de spălat bune atunci eu îți recomand acest model deoarece vine de la un brand bun care face electronice și electrocasnice foarte bune. La noi în țară electrocasnicele lor nu sunt prea cunoscute, dar în alte țări aparatura acestora predomină. Aș putea face chiar o paralelă între Panasonic și Sharp deoarece ca branduri și disponibilitate în România se aseamănă foarte mult.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Panasonic NA-107VC4WGN”

  1. Cumpărată pe14.11.2017 sa defectat pe 16.12.2017 iar acum deși este în garanție ma chinui sa o repar… bravo Panasonic România

Comentariile sunt închise.