Panasonic KX-MB1520FXW

Panasonic KX-MB1520FXW e un multifuncțional laser cu fax care vine pe alb și negru. În momentul de față costă cu vreo 300 lei mai puțin și poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » (trebuie menționat că acum e la ofertă și cred că e una limitată, deci s-ar putea ca peste o săptămână să coste din nou 699 lei). Nu faptul că are fax e un plus, ci faptul că este un multifuncțional cu laser ceea ce presupune o calitate superioară a imprimării în comparație cu imprimantele cu cerneală.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de birotică alb, iar în preview-ul de la final o să vedeți cum poate fi folosit. Din acel clip se poate vedea cum arată modelul negru. Nu e un aparat mare, însă greutatea e una apreciabilă de circa 9 kilograme. Deci, îl puneți într-o locație și nu-l mai mutați.

Panasonic KX MB1520FXW
Aparatul pe alb

Specificaţii tehnice

Multifuncționalul are mia multe funcții cum ar fi imprimare, copiere, scanare și de fax. Cel mai tare lucru e faptul că imprimarea și copierea se realizează cu laser, iar asta presupune o calitate superioară, dar și rapiditate. La un calculator poate fi conectat prin intermediul USB, iar consumabilul ajunge undeva pentru 1500-2500 pagini. Dacă pentru dvs. e prea scump consumabilul atunci puteți opta pentru refill care e mult mai ieftin.

Păreri pro şi contra

Pro: în momentul de față vine la promoție, deci profitați cât e la reducere; vine de la un brand foarte apreciat; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la maxim 4; calitatea imprimării cu laser e mult superioară imprimării cu tuș; e rapid deoarece la copiere face 18 coli la minut, iar la imprimare 18 pagini pe minut.
Contra: greutatea, însă nu vorbim despre un aparat care ar trebui să fie portabil și de aceea acest lucru nu ne afectează.

Concluzie

Pentru acasă ori un birou de copiat acte cred că acest Panasonic KX-MB1520FXW ar fi ideal. Nu costă deloc mult, iar garanția de 2 ani ne liniștește. Utilizarea sa nu e deloc complicată, deși vine cu foarte multe butoane, deoarece poate fi utilizat precum o imprimantă normală și nu sunteți obligați să utilizați panoul de comandă.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Panasonic KX-MB1520FXW”

  1. De acord cu comentariile…dar…am cumparat…si cartusul m-a tinut mai putin de 300 pagini….deci…leapsa…am luat!Poate imi puteti spune unde pot face refill…nimeni nu face..nu stie nimic despre ea…poate imi dati o solutie…,ideea de a cumpara toner nou,385ron nu-mi surade deloc,de aceea am si vrut toner sa scap de cosmarul cartuselor..poate imi puteti da vre-o idee…stai cu ea in fata si o ptivesc…apoi la protectia consumatorilor ma opresc!Multumesc,in ideea ca imi veti da vre-o”solutie”.

  2. La orice imprimantă cartușul cu care vine nu e plin, ci e pe jumătate sau un sfert. Puteți alege varianta achiziționării unui consumabil nou ori a unui kit refill care să fie compatibil. Dacă alegeți un kit refill (compatibil sau universal) atunci trebuie urmărite niște tutoriale… în caz că nu ați mai făcut așa ceva.

  3. Multumesc,dar nu exista kit refill…..deci…..PACALEALA…asta e.,oricum sper sa nu ramana asa,poate se simt si aduc consumabile cum e normal si obligatoriu!

Comentariile sunt închise.