Panasonic Inverter NN-GD462MEPG

Panasonic Inverter NN-GD462MEPG este un cuptor cu microunde mai special deoarece are un volum de 31 litri în condițiile în care aletele au 18-20 litri. E util la localurile de tip fast food sau acasă la cei care mănâncă ceva mai mult. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent aparat care e dotat și cu un grill puternic, mai multe nivele de putere și un număr mare de programe. O alternativă similară e NN-GD452WEPG și e bun pentru cei care vor ceva similar.

Poze

Se poate vedea că e un model foarte robust de culoare gri-argintiu. Numărul de butoane e relativ mare, dar nu cred că o să vă încurce în vreun fel deoarece panoul său de comandă e foarte bine segmentat. Se poate vedea că e dotat și cu un ecran mare care o să vă ajute să urmăriți ce se întâmplă cu mâncarea.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

NN-GD462MEPG e un model foarte puternic deoarece are o putere de 1200W, iar cea grill-ului e de undeva la 1100W. Capacitatea sa mare de 31 litri ne face să îl considerăm ca fiind un excelent cuptor de tip XXL.
Greutatea sa nu e exagerată în condițiile în care e de undeva la 12.5 kilograme, iar dimensiunile exterioare sunt 525.0 x 310.0 x 414.0 mm. Astfel, nu o să aveți probleme în a-l pune și pe mese mai mici ori spații mai puțin încăpătoare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu multe funcții, mai exact are 17 meniuri presetate; cavitatea e realizată dintr-un material calitativ care e acril; tava sa rotativă e una destul de mare de 340 milimetri; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4.
Contra: nu arată așa de bine.

Concluzie

Eu recomand acest model acelora care vor un cuptor pe microunde foarte capabil. Poate fi utilizat în scop personal, cât și comercial, iar prețul mic o să vă ajute foarte mult. Dacă vă legați de preț și spuneți că e prea mare atunci ar trebui știut că în Germania costă undeva la maxim 188,95 de euro, deci e mai scump decât în România.

Te-ar mai putea interesa