Panasonic Inverter NN-GD462MEPG

Panasonic Inverter NN-GD462MEPG este un cuptor cu microunde mai special deoarece are un volum de 31 litri în condițiile în care aletele au 18-20 litri. E util la localurile de tip fast food sau acasă la cei care mănâncă ceva mai mult. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un excelent aparat care e dotat și cu un grill puternic, mai multe nivele de putere și un număr mare de programe. O alternativă similară e NN-GD452WEPG și e bun pentru cei care vor ceva similar.

Poze

Se poate vedea că e un model foarte robust de culoare gri-argintiu. Numărul de butoane e relativ mare, dar nu cred că o să vă încurce în vreun fel deoarece panoul său de comandă e foarte bine segmentat. Se poate vedea că e dotat și cu un ecran mare care o să vă ajute să urmăriți ce se întâmplă cu mâncarea.

Din față
Din față

Specificaţii tehnice

NN-GD462MEPG e un model foarte puternic deoarece are o putere de 1200W, iar cea grill-ului e de undeva la 1100W. Capacitatea sa mare de 31 litri ne face să îl considerăm ca fiind un excelent cuptor de tip XXL.
Greutatea sa nu e exagerată în condițiile în care e de undeva la 12.5 kilograme, iar dimensiunile exterioare sunt 525.0 x 310.0 x 414.0 mm. Astfel, nu o să aveți probleme în a-l pune și pe mese mai mici ori spații mai puțin încăpătoare.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu multe funcții, mai exact are 17 meniuri presetate; cavitatea e realizată dintr-un material calitativ care e acril; tava sa rotativă e una destul de mare de 340 milimetri; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4.
Contra: nu arată așa de bine.

Concluzie

Eu recomand acest model acelora care vor un cuptor pe microunde foarte capabil. Poate fi utilizat în scop personal, cât și comercial, iar prețul mic o să vă ajute foarte mult. Dacă vă legați de preț și spuneți că e prea mare atunci ar trebui știut că în Germania costă undeva la maxim 188,95 de euro, deci e mai scump decât în România.

Lasă un comentariu