Panasonic Inverter NN-GD452WEPG

Cuptorul cu microunde Panasonic Inverter NN-GD452WEPG e unul dintre cele mai eficiente modele de pe piață datorită tehnologiei Inverter. Probabil că ați mai auzit de ea și la aparatele de aer condiționat. Ei bine, aceasta funcționează la fel, adică menține consumul constant pe parcursul funcționării sale. La modelele simple, există un proces de oprire/pornire (așa funcționează unele) care presupune un consum semnificativ în special că la pornire consum e mai ridicat (așa se întâmplă la orice aparat fără această tehnologie). Dar puteți viziona și clipul de mai jos pentru a vă lămuri cu privire la acesta. Avantajele sale trebuie luate în considerare și sunt următoarele: consumul redus, timp mai scurt de funcționare pentru oricare program și rezultate mai bune. Acest model numit NN-GD452WEPG are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o putere de 1000 de W care e foarte mult pentru o capacitate netă de 31 litri. E dotat cu timer, grill, control electronic, afișaj LED și altele. Bineînțeles timerul e unul digital deoarece are un ecran LED cu butoane corespunzătoare. Grill-ul vă ajută să gătiți mâncăruri care conțin carne (deci care necesită o putere suplimentară). Puterea grill-ului e de 1000 W care e foarte bună (majoritatea cuptoarelor au 800 W). Are o mulțime de funcții și programe (mai precis 16 programe). E dotat cu protecție pentru copii adică se pot bloca butoanele. E o funcție foarte utilă în special dacă veți pune cuptorul mai pe margine și ar fi la îndemâna copiilor.

Accesoriile incluse sunt și ele cele obișnuite: tava pentru mâncăruri crocante și suportul rotund de 34 cm (diametrul său). E destul de mic pentru volumul său dar și ușor. Dacă nu vă place acesta pe alb, există și un model pe culoarea argintie, care bineînțeles e mai elegant. E bine să vă luați electrocasnice care se asortează cu altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus de energie deci veți economisi bani, e destul de puternic, are grill, volum generos și control digital.

Minusuri: nu e accesibil (putea fi mai ieftin).

Concluzie

Panasonic NN-GD452WEPG e un aparat compact care poate fi de folos în bucătărie având în vedere funcționalitatea sa și dimensiunile reduse. Cu acesta puteți găti, dezgheța și încălzi foarte repede fără probleme. Jos am pus o prezentare a tehnologiei Inverter dar și a acestor cuptoare cu microunde:

Lasă un comentariu