Panasonic Inverter NN-GD351WEPG, cuptor microunde

După cum bine știți, piața de electrocasnice e invadată de fel și fel de aparate dar nu toate sunt eficiente. De aceea, recomandarea mea pentru cei care vor un cuptor mic e acest cuptor cu microunde Panasonic Inverter NN-GD351WEPG. Chiar dacă nu are cine știe ce caracteristici tehnice, are tehnologie Inverter, e realizat din materiale ușoare și nu ocupă mult spațiu. Faptul că e realizat din materiale ușoare, rezultă într-o greutate redusă cu câteva kilograme față de un model similar. Spre deosebire de majoritatea cuptoarelor, interiorul acestuia e din realizat din acril, deci va da un plus de eleganță datorită culorii. Tehnologia Inverter e cunoscută pentru reducerea consumului, indiferent de ce aparat e vorba. NN-GD351WEPG are un preț bun Vezi prețul special de azi » care e ceva mai mare decât al modelului NN-E201WMEPG.

Poze

Nu arată precum alte aparate similare, deci nu pot fi confundate chiar așa de ușor. Deasemenea, se observă pe ușa sa numele tehnologiei care stă la baza eficienței sale. Alternative la acesta sunt modele mai mici sau mari de la același producător, deoarece nu sunt alte modele cu Inverter.

Așa arată

Specificații tehnice

Se observă că are control digital, însă cred că se putea renunța la butonul rotativ. Bineînțeles vine cu multe butoane, dar și cu un ecran LED. Puterea de 950W dar și grillul de 1000W sunt ok pentru un volum de 23 litri. Pe partea de funcții are 13 programe, timer dar și protecție pentru copii. În interiorul său veți găsi și acel suport rotund care are un diametru de 28.5 cm.

Chiar dacă la începutul vi s-a părut destul de piperat prețul, e justificat deoarece veți găti mai repede iar la unele funcții veți avea surprize. De exemplu, la funcție de decongelare, temperatura se menține constant și nu se întrerupe ca la cuptoarele clasice. Deci va termina într-un timp scurt programul, iar energia e salvată fără probleme. Același lucru se întâmplă și în cazul altor programe.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologia Inverter, interior acril, e ușor, programele sunt finalizate în timp record, puteți găti fără probleme etc.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Panasonic Inverter NN-GD351WEPG e unul dintre cele mai reușite modele lansate pe piață și nu orice producător se poate lăuda cu un așa cuptor. Ar fi fost interesant dacă și alți producători ar avea modele cu tehnologie Inverter deoarece acesta avea concurență. Jos am pus un clip de prezentare a acestor cuptoare de la Panansonic sau mai bine zis, sunt prezentate avantajele lor:

Te-ar mai putea interesa