Panasonic HC-V500EP-R

Camera video Panasonic HC-V500EP-R e varianta pe roșu și care vine ca alternativă la modelele din aceeași serie care pot fi pe negru ori argintiu. Puteți opta pentru ce culoare doriți deoarece prețul e același iar caracteristicile sale nu diferă. Caracteristicile sale generale sunt: conversie 2D-3D, stabilizator de imagine OIS, zoom inteligent 50x, înregistrare 1080/50p în format AVCHD și zoom optic 38x. Sunt foarte bune pentru un model în acest buget în special dacă aveți de gând să o folosiți pe parcursul zilei. Spun asta deoarece nu are senzor care poate filma excelent când luminozitatea e mai scăzută. Un senzor performant e cel de tip Exmor R care se găsește pe destule modele. HC-V500EP-R are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată varinata pe negru, însă la cea pe roșu, în loc de negru e roșu :). Pe argintiu arată cel mai bine deoarece camera e realizată în totalitate pe argintiu.

Așa arată
Accesorii incluse

Specificații tehnice

Senzorul de 1.12 MP e suficient pentru filmare la calitate decentă însă nu e foarte bun pentru fotografiere. Nu are memorie internă, de aceea un card SDHC de 8/16GB e decent în special dacă e clasa 10. Obiectivul său vine cu zoom optic 38x, zoom digital 100x, zoom inteligent 50x și lentile 2.35 – 89.3 mm. Bineînțeles filmează cu sunet stereo, iar microfonul e unul cu zoom. Nu sunteți nevoiți să copiați filmarea pe PC pentru a-l viziona, ci poate fi vizionat deoarece are un ecran de 3 inci și un difuzor incorporat.

La capitolul conectivitate are HDMI, USB și ieșire AV. Acestea sunt cele mai uzuale porturi pentru camere video și deci nu-i lipsește nimic la acest capitol. Stabilizatorul de imagine OIS Hybrid e unul performant astfel că veți realiza filmări clare și fluente fără nici o problemă.

Pentru a vă face o idee despre calitatea de filmare, v-am postat un clip cu o înregistrare realizată cu acesta:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e compactă, filmează la calitate 1080 și cu 50 de cadre pe secundă,  poate converti filmările în format 3D dar aveți nevoie de un televizor 3D (e precum un player 3D).

Minusuri: nu are senzor Exmor R.

Concluzie

Acest Panasonic HC-V500EP se adresează utilizatorilor obișnuiți, cu puține pretenții și care vor calitate de filmare. Am pus un clip cu varianta pe negru ca să vedeți cât de compactă e.

Te-ar mai putea interesa