Panasonic HC-V500EP-R

Camera video Panasonic HC-V500EP-R e varianta pe roșu și care vine ca alternativă la modelele din aceeași serie care pot fi pe negru ori argintiu. Puteți opta pentru ce culoare doriți deoarece prețul e același iar caracteristicile sale nu diferă. Caracteristicile sale generale sunt: conversie 2D-3D, stabilizator de imagine OIS, zoom inteligent 50x, înregistrare 1080/50p în format AVCHD și zoom optic 38x. Sunt foarte bune pentru un model în acest buget în special dacă aveți de gând să o folosiți pe parcursul zilei. Spun asta deoarece nu are senzor care poate filma excelent când luminozitatea e mai scăzută. Un senzor performant e cel de tip Exmor R care se găsește pe destule modele. HC-V500EP-R are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cam așa arată varinata pe negru, însă la cea pe roșu, în loc de negru e roșu :). Pe argintiu arată cel mai bine deoarece camera e realizată în totalitate pe argintiu.

Așa arată
Accesorii incluse

Specificații tehnice

Senzorul de 1.12 MP e suficient pentru filmare la calitate decentă însă nu e foarte bun pentru fotografiere. Nu are memorie internă, de aceea un card SDHC de 8/16GB e decent în special dacă e clasa 10. Obiectivul său vine cu zoom optic 38x, zoom digital 100x, zoom inteligent 50x și lentile 2.35 – 89.3 mm. Bineînțeles filmează cu sunet stereo, iar microfonul e unul cu zoom. Nu sunteți nevoiți să copiați filmarea pe PC pentru a-l viziona, ci poate fi vizionat deoarece are un ecran de 3 inci și un difuzor incorporat.

La capitolul conectivitate are HDMI, USB și ieșire AV. Acestea sunt cele mai uzuale porturi pentru camere video și deci nu-i lipsește nimic la acest capitol. Stabilizatorul de imagine OIS Hybrid e unul performant astfel că veți realiza filmări clare și fluente fără nici o problemă.

Pentru a vă face o idee despre calitatea de filmare, v-am postat un clip cu o înregistrare realizată cu acesta:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e compactă, filmează la calitate 1080 și cu 50 de cadre pe secundă,  poate converti filmările în format 3D dar aveți nevoie de un televizor 3D (e precum un player 3D).

Minusuri: nu are senzor Exmor R.

Concluzie

Acest Panasonic HC-V500EP se adresează utilizatorilor obișnuiți, cu puține pretenții și care vor calitate de filmare. Am pus un clip cu varianta pe negru ca să vedeți cât de compactă e.

Lasă un comentariu