Panasonic HC-V500EP-K

Camera video Panasonic HC-V500EP-K e una dintre acele modele cu tehnologie de conversie a imaginii, stabilizator optic de imagine de tip hibrid, zoom inteligent 50x, înregistrare Full HD și înregistrare 1080/50p. Se poate observa din pozele de jos că e destul de compactă și vine cu multe accesorii, chiar și cu un card de 8 GB. Nu știu cât de folositoare e tehnologia 2D-3D deoarece aveți nevoie de un ecran 3D Ready pentru a viziona imaginile la o calitate optimă. Însă, acel tip de stabilizator e unul de ultimă generație deoarece reduce tremurul din timpul filmării. Astfel, veți obține imagini clare chiar dacă sunteți în mișcare sau vă tremură mâna, din diverse motive. E disponibile în mai multe culori, dar pe negru cu argintiu arată cel mai bine. HC-V500EP-K are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Accesorii incluse

Specificații tehnice

E un aparat care e grozav pentru a filma dar nu și pentru a fotografia deoarece senzorul e cam mic 1.12 MP. Dar la distanțe mici, pozele iasă decent la 2304 x 1296 pixeli. Nu vine cu mediu de stocare intern, de aceea acel card de 8GB e bine venit. Poate înregistra Full HD 50p cu cel mult 28 Mb/s dar pentru a realiza filmări mai lungi sau a economisi, puteți opta pentru calitate mai mică sau rezoluție 720p.

HC-V500EP-K are un obiectiv cu zoom optic 38x, zoom digital 100x, lentile 2.35 – 89.3 mm și stabilizaotr de imagine denumit HYBRID O.I.S. Filmările sau înregistrările realizate cu această cameră, pot fi vizionate chiar pe ea deoarece are difuzor incorporat. Înregistrările sunt cu sunet stereo iar pentru o sonorizare mai bună, are microfon cu zoom. Ecranul său de 230K are o diagonală generoasă – 3 inci. Are conectivitate USB, HDMI și ieșire AV. Ca să vă faceți o idee despre calitate filmării, am postat următoarea înregistrare realiztă cu această cameră:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor foarte bun – Crystal Engine Pro II, stabilizator de imagine foarte bun, ieșire HDMI, card cadou, toate accesoriile necesare sunt incluse, format de înregistrare foarte bun și tehnologie de imagine 2D-3D.

Minusuri: un videoproiector incorporat era ideal.

Concluzie

Acest Panasonic HC-V500EP e o alegere foarte bună în acest buget și pot spune că nu prea are competiție deoarece tehnologiile de pe acesta sunt destul de noi și deci nu se găsesc pe multe camere. Jos am pus un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa