Panasonic HC-V10EP-K

Camera Video Panasonic HC-V10EP-K HD e un model nou care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și față de alte modele poate înregistra filme la calitate HD. Există și alte modele similare cum ar fi HC-V100EP-K, dar costă ceva mai mult și eu aș spune că acest model e foarte bun pentru un începător. Senzor cu care vine e unul de tip MOS, iar despre filmare trebuie spus că se realizează inclusiv cu sunet.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o oarecare părere despre cum arată și se poate vedea că arată foarte bine, iar dacă vreți să vedeți mai multe poze cu aparatul atunci le găsiți aici. Despre un preview video nu pot decât spune că în momentul de față așa ceva nu e disponibil pe Youtube, dar poate că va apărea în curând.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul HC-V10EP-K poate filma HD, iar înregistrarea sunetului e și ea posibilă având microfon de tip stereo. Dacă vreodată o să doriți să filmați de la distanță atunci trebuie știut că aparatul poate filma cu zoom optic 63x care e un zoom foarte bun. Aparatul are o greutate mică și acest lucru va face ca acesta să fie ușor de purtat într-o geantă.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul fiind de undeva la 1000 lei, nu pot spune despre raportul dintre calitate și preț că e foarte bun; sistemul de filmare e unul bun deoarece are senzor MOS, iar sistemul audio e și el unul decent putând capta sunet la calitate stereo; greutatea sa mică face ca aparatul să fie ușor de dus în vacanță.
Contra: nimic, dar nu ar fi stricat să poată filma Full HD.

Concluzie

Dacă doriți un aparat bun atunci acesta ar fi recomandarea mea chiar dacă nu poate filma 1080p. Poate capta char și poze în format *.jpeg, iar dacă vreți să vedeți rezultatul filmării atunci puteți face acest lucru pe ecranul LCD din dotare ori pe un HDTV prin intermediul unui portului HDMI care e unul mini de tip C. Utilizarea aparatului nu e complicată deoarece vine cu multe funcții care ar trebui să vă ușureze lucrul cu el.

Te-ar mai putea interesa