Panasonic HC-V100EP-W

Camera video Panasonic HC-V100EP-W e una de tip Full HD care nu are deloc o greutate mare, fiind o cameră compactă. Principalele motive pentru care cineva ar achiziționa acest model ar fi că are un preţ bun Vezi prețul special de azi », zoom-ul optic mare de 34x, senzorul MOS, capabilitatea de a filma Full HD, portul HDMI și greutatea mică de sub 200 de grame. 😉

Poze

Modelul din acest articol e unul alb, iar alături sunt poze cu varianta HC V100 pe negru deoarece această variantă e mai populară. Vine cu un ecran de 2,7 inci care e numai bun pentru vizionarea rezultatelor fiind un ecran mediu ca mărime. Dacă ecranul vi se pare mic atunci aveți posibilitatea de a viziona conținutul camerei și pe un TV sau pe un laptop.

Din față
Lateralul

Specificaţii tehnice

HC-V100EP-W e o cameră nouă din 2012 și vine pe două culori, adică negru și alb. Poate filma 1080p, dar eu cred că cel mai bine e să filmezi HD deoarece astfel nu o să umpli prea repede cardul. Suportă multe carduri de tip SD, iar formatul în care se înregistrează clipul e *.mp4 sau *.avchd. De asemenea există și posibilitatea de a capta poze, iar acestea se salvează ca *.jpeg.

Păreri pro şi contra

Pro: poate filma la o calitate superioară datorită suportului 1080p și zoom-ului optic mare; filmarea se realizează cu sunet, iar acest sunet e de tip stereo; prețul nu e deloc mare în opinia mea; consumul de baterie u e nici el prea mare deoarece e de undeva la 3,4 W; portabilitatea e ok din moment ce are 180 grame, iar acest lucru va face ca aparatul să poată fi dus cu ușurință într-o geantă ori ceva de genul; poate fi conectat la PC prin USB (dar nu știu dacă e tocmai un plus din moment ce toate aparatele de filmat au așa ceva),
Contra: putea avea un LCD de 3 inci, iar despre zoom nu știu dacă e valabil și la microfon.

Concluzie

Pentru cei fără mari pretenții cred că acest model e foarte bun deoarece suportă diferite tipuri de carduri, poate filma la calitate maximă și arată bine. Din păcate nu prea sunt review-uri video și de aceea trebuie să ne mulțumim pe moment cu acest unboxing. Acesta are la final și un test de filmare pentru a demonstra capabilitățile.

Te-ar mai putea interesa