Panasonic HC-V100EP-K

Camera video Panasonic HC-V100EP-K  e una din seria HC-V100, mai precis e pe negru și mai e disponibilă pe alb. Astfel de camere video se adresează în general celor care vor să filmele la calitate FullHD dar nu ar da prea mulți bani pe una. Nu e o soluție bună pentru cei ce vor să facă poze deoarece are un senzor de 1.12 MP (poate realiza fotografii la 2.1 MP), AVCHD, zoom optic de 34x, zoom inteligent 42x, obiectiv cu unghi de vizibilitate 32.5 mm și stabilizator Power OIS. Deci nu e cameră video banală ci destul de performantă iar zoom-ul optic e suficient. Bineînțeles vine și cu funcții utile precum iA (funcție automată). Un astfel de model ca acest HC-V100EP-K are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată din față
Din lateral

Specificații tehnice

Senzorul său de tip MOS e de 1.12 MP și are o dimensiune de 1/5.8″. Nu dispune de HDD, motiv pentru care salvarea fișierelor se face pe cardul de memorie care e unul de tip SD. Deci alături de el ar fi bine să achiziționați și un card de memorie de 8GB. Poate înregistrare la calitate maximă 1080/50i. Imaginile realizate cu acest model sunt salvate în format jpeg. Obiectivul său prezintă zoom optic 34x, zoom inteligent 42x, zoom digital 90x, stabilizator de imagine etc. Pe partea de audio vine cu microfon, difuzor și Dolby Digital pe 2 canale. Pe partea de captură are balans alb (cu diverse opțiuni), aspect 16 pe 9 și iluminare de 1 lux.

Ecranul de 2.7 inci e unul foarte bun deoarece are o rezoluție bună. Conectivitatea e foarte bună deoarece USB 2.0 HS, ieșire AV și ieșire mini HDMI. Caracteristicile sale speciale sunt: focalizare automată/manuală, funcția iA și detectarea feței. Jos poate fi văzută calitatea de filmare dar și performanțele obiectivului:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmează la calitate foarte bună – 1080/50i, beneficiază de zoom inteligent, ieșire HDMI, funcția iA și vine și pe alb.

Minusuri: lipsa cardului.

Concluzie

Chiar dacă nu oferă calitate cinematografică, puteți filma la calitate decentă și prețul e destul de atractiv. Acest HC-V100EP-K de la Panasonic e o recomandare în acest buget și spun asta deoarece există alternative chiar de la alți producători. Despachetarea sa poate fi vizionată în partea de jos și astfel vă puteți face o idee despre conținutul pachetului și aspectul aparatului:

Te-ar mai putea interesa