Panasonic FullHD HDC-SD40

O cameră video la promoție e camera video Panasonic FullHD HDC-SD40 care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E o alternativă la mult mai performantul Panasonic Full-HD HDC-SDT750EPK și îl recomandă rezoluție optimă pentru a filma FullHD și HD, zoom-ul optic decent, posibilitatea atașării a multor tipuri de carduri și greutatea redusă care o face o cameră ușor de cărat în călătorii.

Poze

Încape în palmă

Specificaţii tehnice

Panasonic HDC-SD40 are un senzor MOS de 1.5 megapixeli și suportă multe tipuri de carduri printre care aș aminti SD, SDHC și SDXC. Acest aparat poate înregistra HD și 1080p, iar acest lucru îl face un aparat foarte popular. Stă bine la capitolul zoom deoarece are un zoom optic de 16,8 X și digital de 50x, dar cel digital nu prea contează. Are și un ecran LCD de 2,7 inci care are o rezoluție de 230 mii de pixeli, iar pe partea de conectivitate acest aparat are USB. Bateria aparatului e de 1790 mAh și e de tip Litiu Ion. Un alt lucru important legat de această cameră video e faptul că are o greutate mică de puțin peste 100 grame.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are o greutate mică, filmează HD cât și FullHD, suportă multe tipuri de carduri și e realizată de o firmă de renume în lumea foto-video. Probabil unul dintre cele mai mari plusuri e greutatea mică și dimensiunile reduse. Astfel, nu este cu mult mai mare decât un telefon mobil.
Contra: la acest preț nu cred că poți avea ceva împotriva acestei camere.

Preţuri

Un preţ mic pentru acest aparat e de circa 1149 lei și nu crd că o să găsiți un preț mai bun în perioada următoare. Am analizat prețurile la câteva dintre cele magazine online cunoscute în domeniu și pot spune că nu am găsit un preț mai bun. HDC-SDT750EPK ar fi o alternativă mult capabilă, dar și scumpă la acest model. Nu am scris despre modele de camere de la Panasonic din această categorie și de aceea cred că cel mai bine e să recomand un JVC Everio GZ-HM650B care poste filma și el Full High Definition, dar are un preț mare.

Concluzie

Dacă vrei o cameră de filmat bună pentru o călătorie atunci camera video Panasonic FullHD HDC-SD40 ar fi una dintre cele mai bune deoarece costă puțin, poate filma FullHD și e ușor de strecurat printre bagaje deoarece are circa 170 grame.

Te-ar mai putea interesa