Panasonic DMC-SZ1EP-S

Panasonic DMC-SZ1EP-S sau Panasonic Lumix DMC-SZ1EP-S e un aparat nou care în momentul de față e disponibil în mai multe culori la nivel global, iar în România e disponibil pe negru, silver, red, violet. Nu costă prea mult, având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foto care poate fotografia la o calitate superioară, filma HD și care are are un ecran mare de 3 inci pe care putem viziona clipurile ori pozele care le-am captat.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest Lumix DMC SZ1EP apărut de câteva săptămâni și în România. În poze e modelul negru, dar trebuie știut că vine în numeroase culori, după cum am zis anterior. Ecranul său e unul mare de 3 inci și trebuie să spun că această dimensiune e cea mai mare posibilă pentru o cameră foto. Probabil că există și modele cu ecrane de 4 inci, dar nu și pe la noi prin România.

Obiectivul

Ecranul

Specificaţii tehnice

Acest Lumix vine cu un senzor de 16 megapixeli și acest lucru presupune că puteți capta amintiri la calitate maximă în format static, iar oarecum dinamic se pot capta clipuri în format HD. Din păcate filmarea se realizează u sunet mono, deci pe un canal, iar dacă vreți să filmați stereo atunci vă recomand o cameră video.

Păreri pro şi contra

Pro: memoria poate fi mărită cu ajutorul cardurilor, deci faptul că memoria internă e de doar 70 mega nu o să vă deranjeze cu ceva; se poate conecta la un PC prin cablu USB, iar la TV prin cablu audio-video; raportul dintre preț și calitate e unul decent și nu mă pot plânge referitor la acest aspect deoarece nu are un preț exagerat; bateriile sunt de tip Li-Ion și astfel sunt reîncărcabile.
Contra: nu are HDMI; suportă doar baterii Li-Ion cu care vine la pachet (are o baterie) și va trebui să vă pierdeți timpul și cu încărcatul ei.

Concluzie

Panasonic are niște camere bune și acest model îmi place deoarece vine pe mai multe culori, are un zoom optic ok (care nu-i degeaba) și are niște caracteristici de top precum restul camerelor foto digitale apărute în această perioadă. Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată și ce facilități are.

Te-ar mai putea interesa