Panasonic DMC-S2EP-K

Aparatul foto digital Panasonic DMC-S2EP-K e un model ieftin cu caracteristici limitate, dar vine cu cele mai uzuale dotări: senzor de 14MP, zoom inteligent 8x, filmare HD și stabilizator de imagine anti-tremur. Stabilizatorul optic de imagine se numește Mega OIS și se găsește pe majoritatea modelelor de la acest producător. Poate fi folosit de fiecare dată indiferent că e ziuă sau seară. E destul de simplă, nu vine cu meniuri complicate, poate fi folosită doar cu o singură mână și de aceea e ușor de folosit. E disponibilă în diverse culori dar specificațiile sunt aceleași, însă pe negru arată cel mai bine. DMC-S2EP-K are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Are un senzor decent pentru a realiza fotografii pline de detalii – 14.1 MP. Stabilizatorul de imagine are un rol foarte important de aceea trebuie ținut activat mai tot timpul. Îl puteți dezactiva doar când fotografiați un peisaj sau realizați o panoramă iar lumina e suficient de puternică. Însă, cât timp nu afectează calitatea fotografiilor (ci din contră, o îmbunătățește), nu văd de ce l-ați dezactiva. Chiar dacă are un zoom optic 4x, puteți realiza fotografii reușită și cu zoom inteligent 8x. Spre deosebire de cel digital – 4x, acesta nu reduce așa de mult din calitate.

Calitatea de filmare maximă e 720p cu sunet mono și filmările se salvează în format Motion Jpeg. Ecranul LCD are o diagonală de 2.7 inci și e însoțit de câteva butoane în partea dreaptă. Pentru că are doar 70MB memorie internă, și suportă carduri de tip SD, vă recomand unul SDHC de 4 sau 8GB. Nu are ieșire HDMI dar are ieșire AV și port USB 2.0 pentru transferul fișierelor. Are o baterie proprie care oferă posibilitatea realizării de 280 de fotografii. Jos se poate viziona o înregistrare realizată cu acest aparat foto:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine în multe culori, e ieftină, filmează HD, e compactă, ușoară, are zoom inteligent 8x și stabilizator Mega OIS.

Minusuri: nu are multe caracteristici speciale.

Concluzie

Acest model numit Panasonic DMC-S2 de culoare neagră poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită sau „cel mic”. Alături de acesta vă recomand un card SDHC de 4GB și nu cred că o husă va fi de folos, mai degrabă o geantă. Jos puteți să vizionați o prezentare a unui model din aceeași serie, doar că e roșu:

Lasă un comentariu