Panasonic DMC-GF3KEG-K

Dacă sunteți un fan al produselor de la aacest producător atunci cu siguranță aveți nevoie și de un aparat foto Mirrorless Panasonic DMC-GF3KEG-K pentru a fotografia cele mai plăcute momente la o calitate superioară. DMC-GF3CEG-K și DMC-G3KEG-K ar putea fi alternative la fel de bune în special că are cam acelaşi specificaţii. Pe lângă faptul că e un gadget foarte bun și profesional, vine cu un kit foarte bun (14-42 mm). Pe lângă acest kit veți primi și destule accesorii utile în pachetul acestui gadget. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Kit-ul 14-42 mm

Specificații tehnice

Are un senzor Live MOS de 12.1 MP cu aspect 4 pe 3. Obiectivul are un zoom digital de 2x-4x și are 12 elemente în 9 grupe. Distanța de focalizare e de la 14 mm până la 42 mm iar lentilele sunt LUMIX G VARIO 14-42 mm. Poate realiza fotografii în format JPEG/RAW/MPO de până la 4000 cu 3000 pixeli în format 4 pe 3. Sensibilitatea ISO poate fi Auto sau între 160-6400. Vine cu funcție de declanșare automată în 10 secunde sau diverse alte modalități cu un număr de poze raportate la un timp setat. Bineînețeles are și balans alb care poate fi și el setat pe automat dacă nu doriți să o faceți manual.

Cu un asemenea gadget puteți chiar și filma la calitate Full HD și HD. Are slot pentru carduri de tip SD și MMC. Poate fi conectat la PC prin portul USB 2.0, sau la un ecran mare prin miniHDMI și ieșire audio-video.

Ecranul are o diagonală de 3 inci cu aspect 3 pe 2 care are un unghi larg de vizionare. Blitz-ul e integrat în aparat și e unul de tip Pop-up care poate fi setat pe Auto.

Greutatea e de circa 260 de grame și vine cu acumulator propriu de 940 mAh de tip Li-Ion. În pachet veți găsi un încărcător pentru acumulator, capac pentru corp, cablu audio-video, cablu USB pentru conectarea la PC/laptop, curea pentru umăr, stilou și CD cu drivere.

Păreri pro și contra achiziției

Specificațiile tehnice, funcțiile și tehnologiile ce le găsim pe acest gadget sunt foarte bune dacă e să le raportăm la preț. Pentru a fi mai portabil, obiectivul e detașabil după cum vedeți în poze și i se poate pune unul mai mic sau unul mai bun care bineînțeles e mai mare decât cel 12-42 mm. Un plus ar fi și acumulatorul propriu care vă poate scuti de niște bani.

Concluzie

Panasonic DMC-GF3KEG-K ar trebui să fie următoarea voastră alegere în special că e un model nou și destul de performant.

Te-ar mai putea interesa