Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic DMC-GF3CEG-K

Aparatul foto Mirrorless Panasonic DMC-GF3CEG-K vine ca o alternativă mai bună la DMC-GF3KEG-K şi DMC-G3KEG-K care au un kit 14mm. După cum observaţi are un kit ceva mai mic şi deci e mai uşor de utilizat datorită dimensiunilor. În rest e oarecum acelaşi aparat foto, o însă aş opta pentru acesta deoarece poate fi introdus cu uşurinţă într-un buzunar mai mare sau pur şi simplu poate fi ţinut în mână fără să devine incomod. Deci acest DMC-GF3CEG-K e ceva mai compact motiv pentru care e şi ceva mai scump. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

LCD

Specificații tehnice

Senzorul Live MOS are o rezoluţie de 12.1 MP aspect 4 pe 3. Obiectivul are o distanţă focală de la 14 mm la 42 mm, un zoom digital 2x-4x şi vine cu nişte lentile numite LUMIX G VARIO 14-42mm.

Acesta poate realiza fotografia la rezoluţii de până la 4000 cu 3000 pixeli în format 4 pe 3, 4000 cu 2672 pixeli în format 3 pe 2 şi 4000 cu 2248 în format 16 pe 9 (wide).

Pe partea de control a fotografiei are sensibilitate ISO auto şi 160-6400, balans alb, declanşare automată la 10 secunde cu trei fotografii la 2 sau 10 secunde. Poate realiza fotografii în format Jpeg, RAW şi MPO în caz că doriţi să ataşaţi nişte lentile 3D.

Deasemenea, poate filma la calitate 1080p şi 720p. Atât filmările cât şi fotografiile pot fi salvate pe un card SD, MC sau SDHC deoarece suportă toate cele trei formate. Pe partea de conectivitate are port USB 2.0m miniHDMI type C şi ieşire audio-video. Ecranul are un aspect 3 pe 2, un unghi larg de vizionare şi e de tip TFT de 3 inci. Blitz-ul e unul TTL de tip Pop-up care se declanşează automat.

În pachet veţi primi şi: un acumulator 940 mAh de tip Li-Ion, CD, stilou, curea umăr, cablu conectare USB, cablu audio-video, capac pentru corp şi încărcător. Deci specificaţiile sunt cam aceleaşi cu cele ale alternativei menţionate de mine.

Păreri pro și contra achiziției

Are un design modern şi funcţional. Vine cu toate accesoriile necesare, are acumulator propriu şi deci nu necesită achiziţia unor baterii reîncărcabile şi e destul de uşor (260 grame).

Concluzie

Mirrorless Panasonic DMC-GF3CEG-K este o alegere inteligentă pentru că are un raport calitate/preţ foarte bun dar acelaşi lucru pot spune şi despre alternativa menţionată mai sus. Îl recomand şi pentru că e nou şi deci are cele mai noi şi bune tehnologii incorporate în acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu