Panasonic DMC-G3KEG-K

Un Mirrorless foarte performant de la Panasonic e cu siguranţă acest aparat foto Mirrorless Panasonic DMC-G3KEG-K care vine cu un senzor de 16 MP şi un kit 14-42 mm. Două alternative mai ieftine și care sunt oferite de același producător sunt modelele DMC-GF3KEG-K și DMC-GF3CEG-K. Multiplele funcții și ecranul tactil pot ușura modul de fotografiere deoarece utilizatorul poate alege mai ușor setările dorite. Acest gadget oferă cel mai rapid autofocus din lume (0,1 secunde – light-speed adică la viteza luminii). Iar împreună cu detectarea automată a feței și AF Tracking, focalizarea se face și atunci când subiectul se află în mișcare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci un preț nu foarte mare pentru ce poate oferii.

Poze

Din faţă
De sus

Specificaţii tehnice

Are 23 de puncte de focalizare iar blitz-ul e unul de tip TTL Pop-up. Sunt multe moduri de lucru cu acest blitz. Senzorul e unul de tip Live MOS cu o rezoluție de 16 MP și un obiectiv de 14-42 mm.Poate realiza fotografii la rezoluții mari cum ar fi 4576 cu 3056 pixeli. La capitolul de control al fotografiei are sensibilitate auto sau 160-6400, fotografiere continuă, diverse efecte foto, balans alb, declanșare automată și salvează în format jpeg. Are slot pentru carduri de tip SDHC, SD și SDXC.

Ca și conexiuni are miniHDMI și USB 2.0 la viteză de transfer mare. Are un ecran LCD de 3 inci de tip tactil. Pe lângă faptul că fotografiază la o calitate excelentă, poate filma la calitate Full HD. Ca și caracteristici speciale are: montare Micro Four, sistem de reducere a prafului cu ajutorul filtrului Supersonic wave și e compatibil cu obiective 3D.

În pachetul aparatului veți primi și un acumulator propriu de tip Li-Ion de 1010 mAh, un stilou, cablu AV, curea umăr, CD cu drivere, încărcător baterie, capac pentru corp și cablu de conectare USB. Acest DSLR are o greutate de 336 grame și de 544 de grame cu obiectivul montat.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Din punct de vedere al specificațiilor, acest Panasonic stă foarte bine. Ce să mai spun că vine cu cele mai noi tehnologii și funcții dar te vor ajuta să realizezi fotografii mai bune și mai rapid. Probabil că doar prețul ar fi un minus deoarece nu oricine își poate permite un gadget ca acesta.

Concluzie

Acest Panasonic DMC-G3KEG-K este un DSLR foarte reușit din toate punctele de vedere și pentru unbuget ceva mai mic puteți opta pentru unul dintre alternative.

Te-ar mai putea interesa