Panasonic DMC-FZ48

Noul aparat foto digital Panasonic DMC-FZ48 de 12.1MP 3D vine cu cel mai bun zoom optic – 24x – datorită unui obiectiv performant. Ca și caracteristici speciale are filmare Full HD și vine cu două noi moduri de filmare – efectul miniatură și control creativ. O alternativă mai compactă la acest FZ48 e modelul Panasonic DMC-GF3KEG-K. Acel zoom de 24x poate ajunge până la 32x datorită funcției numite Intelligent Zoom, iar calitatea imaginii nu va fi afectată datorită tehnologiei Intelligent Resolution. Pe lângă faptul că senzor Hi-Speed dă posibilitate utilizatorului să filmeze 1080p la calitate AVCHD, poate fotografia foarte rapid orice moment. Calitate AVCHD e de două ori mai bun decât Motion Jpeg deoarece înregistrează mai multă informație. Acest DMC-FZ48 poate fi conectat la un player media Blu-Ray sau chiar și la un PC având opțiunea de a salva înregistrările în format mp4. Pe partea de foto vine și cu modul Photo Style care dă posibilitate utilizatorului să realizez fotografii mai creative. Fiecare mod fie că e pentru video fie că e pentru foto, vine la rândul să cu o mulțime de presetări. Modul iA sau Intelligent Auto e ideal pentru amatori sau amatorii avansați deoarece ajustează setările pentru ca fotografiile să iasă excelent. Trebuie să precizez și faptul că acest FZ48 poate realiza fotografii 3D cu modul 3D Photo și redate pe televizoare compatibile. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
LCD

Specificații tehnice

Are un senzor CCD de 12.2 MP cu un stabilizator optic POWER O.I.S. care e ideal atât pentru filmat cât și pentru fotografiat. Vine cu un zoom optic de 24x și unul digital de 4x. Sensibilitatea ISO poate fi setată ca auto sau 100-1600 și 1600-6400 în modul sensibilitate ridicată. Deasemenea are balans alb, diverse presetări, detectarea feței, declanșare automată și fotografiere continuă la maxim 10 cadre pe secundă. Filmările 1080p sunt bineînțeles cu sunet și pot fi salvate după preferințe în formatul dorit. În caz că nu aveți un player Blu-Ray, recomand să optați pentru formatul mp4. Vine cu un blitz incorporat de tip Pop-up. Pentru vizionarea fotografiilor și a înregistrărilor vine cu un ecran LCD generos de 3 inci. Memoria internă e destul de mare – 70 MB – și poate fi mărită cu diverse tipuri de carduri SD. Pe partea de porturi are USB 2.o la viteză mare, ieșire audio-video și miniHDMI. Acest Panasonic DMC-FZ48 folosește un acumulator propriu Li-Ion care are o autonomie de circa 400 de imagini.

În pachetul acestui gadget numit FZ48 veți primi următoarele: încărcător, cablu de date USB, curea de umăr, CD, manual de instrucțiuni, acumulator, capac pentru obiectiv, cablu AC și parasolar.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: fotografii 3D (format MPO), calitate video AVCHD sau mp4 pentru PC, zoom în 2-viteze, stabilizator POWER O.I.S., zoom inteligent de 32x, Nano Surface Coating, zoom optic în mod filmare dar și altele.

Minusuri: FZ48 nu are card de memorie inclus.

Concluzie

Acest aparat foto Panasonic DMC-FZ48 e un model foarte bun care e un DSLR ideal pentru cei care doresc fotografii profesionale și filmări 1080p la calitate AVCHD. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa