Panasonic DMC-FS45EP-K

Panasonic DMC-FS45EP-K mai e numit și Panasonic Lumix DMC FS 45 și are un preț numai bun pentru cine nu are prea mulți bani ,dar vrea un aparat bun de dus în concediu. Astfel, acest model poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pentru acești acești bani primim un aparat cu senzor CCD care poate filma și 720p, adică HD. Din păcate nu are HDMI, dar greutatea sa mică cred că acoperă minusul precizat anterior.

Poze

Modelul DMC-FS45EP-K e prezent în pozele de mai jos și dacă vreți mai multe informații despre cum arată atunci vă recomand clipul de la final despre care zic că e un preview foarte bun în care sunt prezentate funcțiile camerei. Despre ecranul aparatului trebuie să spun că e unul mare fiind de 3 inci și o să vă ajute să vedeți mai clar imaginile care le captați.

Din față
Pachetul

Specificaţii tehnice

Panasonic DMC-FS45EP-K vine în întâmpinarea dvs dacă vreți una aparat simplu de luat în vacanță care să fie robust și capabil. Senzorul CCD de 16MP e unul destul de bun și e capabil de a realiza poze foarte calitative, dar și clipuri la o calitate superioară. Pe partea de zoom stă decent fiind capabil de un zoom optic de 5x care nu cred că o să vă ajute la ceva… e ca și inexistent.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport între calitate și preț destul de bun; are multe efecte foto, dar și presetări; greutatea e mică de puțin peste 100 de grame; meniul e unul destul de ușor de utilizat, iar acest lucru se poate observa din preview-ul video de la final; poate filma HD cu sunet, însă sunetul e doar mono.
Contra: nimic, având în vedere prețul de achiziție și brandul.

Concluzie

Acesta e un aparat foto foarte bun pentru amatori deoarece e simplu de folosit, iar pentru a fi conectat la PC beneficiați de interfața USB. Nu are HDMI, dar nu mi se pare a fi un minus prea mare având în vedere că nu e cameră video. Despre memoria internă nu știu dacă se poate comenta ceva chiar dacă e de 70MB deoarece se pot folosi carduri.

Te-ar mai putea interesa