Panasonic DMC-FS40EP-S

Panasonic DMC-FS40EP-S e un nou Lumix care vine ca o alternativă la și poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primești un aparat foto digital compact cu senzor CCD de 14MP care poate filma la calitate HD cu sunet. Obiectivul e unul ok și vă oferă posibilitatea de zoom optic de 5x, deci o să puteți capta poze și filmări de la distanță.

Poze

Modelul Lumix DMC-FS40 de față e unul silver, adică argintiu, iar alături sunt poze cu modelul pe negru. Din imaginea a doua se poate vedea că are un ecran mare de 2,7 inci pe care poate fi urmărit rezultatul filmării ori fotografierii. Dacă ecranul vi se pare mic atunci aveți posibilitatea de a conecta aparatul la un laptop prin USB ori să transferați fișierele media prin intermediul cardului pentru ca mai apoi să urmăriți rezultatul pe un calculator.

Cam așa arată din față
Din spate

Specificaţii tehnice

Modelul DMC FS40EP e un aparat capabil de a capta poze la o calitate bună datorită senzorului CCD de 14,1 megapixeli. Acest aparat nu doar captează poze, ci și clipuri cu sunet mono la calitate 720p. Pozele sunt salvate ca *.jpeg, iar înregistrările ca QuickTime Motion JPEG, deci nu cred că vor fi probleme cu redarea acestor formate de către un laptop care are toate codecurile.

Păreri pro şi contra

Pro: are un bun raport între calitate și preț; poate film la înaltă definiție; memoria internă de 70 mega poate fi mărită la mai mult cu carduri de memorie; ecranul LCD are o dimensiune bună așa încât pozele să poată fi previzualizate; vine cu câteva efecte foto, dar și presetări; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani pe bani puțini.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă o să mergi undeva în vacanță și ai nevoie de un aparat compact capabil atunci îți recomand acest model de Lumix. Normal că poți face poze cu telefonul sau tableta, dar acesta e un aparat dedicat fotografierii și de aceea pozele vor ieși la o calitate superioară. Din preview-ul de alături îți poți forma mai bine o părere despre cum arată și care sunt principalele facilități oferite.

Te-ar mai putea interesa