Panasonic DMC-FS35

Panasonic DMC-FS35 e un model foarte bun de aparat foto digital și asta deoarece are un senzor CCD de 16MP, obiectiv cu zoom optic 4x și pentru că oferă posibilitatea de a filma la calitate HD. Prețul nu e deloc exagerat deoarece acest Lumix poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În momentul de față nu vine cu vreun cadou, dar sunt mai mult ca sigur că în perioada următoare magazinele vor oferi un bonus, iar pentru disponibilitatea acestui eventual bonus te invit să urmărești .

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest aparat. În momentul de față e disponibil într-o paletă diversă de culori, dar culoare neagră e preferata multora. Pentru mai multe detalii vizuale te invit să urmărești preview-ul de la final care e unul deosebit de reușit. În această imagine se poate vedea modelul negru și din câte vedeți nu e chiar complet negru, deoarece are și ceva gri.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Panasonic Lumix DMC-FS35 este un aparat foto cu un senzor normal de 16 megapixeli. Poate filma și fotografia la o calitate foarte bună, pozele fiind salvate ca *.jpeg, ia filmările ca motion *.jpeg. Normal că filmarea se realizează cu sunet, dar să nu credeți că e la fel de calitativă precum cea a unei camere video. Ecranul e unul măricel de 2,7 inci și pe el pot fi vizionate pozele, iar dacă nu vă place să urmăriți pozele pe el atunci o puteți face pe un televizor deoarece aparatul are mini HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, iar disponibilitatea în mai multe culori e un mare plus; prețul nu e deloc mare având în vedere că poate filma HD și că are port HDMI; raportul dintre preț și performanță e unul foarte bun; greutatea sa nu e deloc mare și de aceea poate fi ușor cărat într-un buzunar; autonomia e una excelentă deoarece bateriile țin până la maxim 250 de cadre.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă o să mergi undeva fain și vrei un aparat bun pentru a le arăta și prietenilor pe unde ai fost atunci cred că acest model ar fi mult mai bun decât un telefon. Vine cu multe efecte și portabilitatea este excelentă datorită dimensiunilor reduse și autonomiei mari a bateriei. Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre acest model și funcțiile sale.

Te-ar mai putea interesa