Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic DMC-FS28EP-K

Panasonic Lumix DMC-FS28 e un model foarte bun și vine ca o nouă apariție deoarece a fost scos pe piață pe la jumătatea anului 2012 la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Vine pe mai multe culori, dar cred că cea mai populară e varianta neagră, adică Panasonic DMC-FS28EP-K. În momentul de față are și câteva cadouri la pachet cum ar fi un card și n trepied, iar despre disponibilitatea acestor cadouri poți vedea aici.

Poze

Se poate vedea că acest model de aparat arată foarte bine, iar din preview-ul video de la final se poate vedea mai bine cum e meniul. Acest model cu K la final e negru, dar există și alte culori. Ecranul LCD e unul de 2,7 inci și în opinia mea e destul de mare pentru a vedea clar pozele sau filmele captate.

Ecranul LCD

Obiectivul

Specificaţii tehnice

DMC-FS28EP-K e un model foarte bun deoarece are ca principale caracteristici tehnice un senzor CCD de 14,1 MP, ecran LCD de dimensiune medie (2,7 inci), poate filma HD cu sunet (pe un canal, adică mono), iar cardurile suportate sunt de mai multe tipuri. Deci, nu ar trebui să vă preocupe faptul că are doar 70 memorie internă deoarece o puteți extinde cu ajutorul cardurilor. (Un lucru interesant e că vine cu card drept cadou, dar s-ar putea ca oferta să fie expirat și de aceea vă invit să urmăriți/verificați disponibilitatea ei aici.)

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; e un model compact; raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; bateria e un reîncărcabilă și asta înseamnă că nu trebuie să aruncați bani pe baterii; vine cu cadouri, dacă oferta mai e disponibilă; garanția sa standard e de 2 ani; pozele au o calitate bună și aparatul vine cu câteva efecte interesante care pot fi aplicate pozelor.
Contra: nu are HDMI, ecranul nu e touch, iar sistemul de operare nu e Android.

Concluzie

Dacă vrei un aparat bun care să te ajute în vacanță atunci cred că acesta ar fi ok. Te poți folosi și de un telefon la captarea imaginilor, dar pozele nu vor fi la fel de clare precum cele captate de o cameră foto cum e cea din acest articol. Din preview-ul de alături îți poți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate aparatul, pe la jumătate fiind prezentat și meniul aparatului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu