Panasonic 43FX550E, model LED cu soft smart

Pentru cei interesați de un televizor pe care să poată urmări diverse forme de divertisment recomand modelul Panasonic 43FX550E. Brandul Panasonic a fost dintotdeauna unul ok, iar modelul de față e dotat cu o mulțime de lucruri utile din punct de vedere software și hardware.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor care e smart (vine cu suport pentru Netflix și Youtube) și arată bine.


Pro

Principalul aspect pozitiv în cazul acestui TV ar fi ecranul care nu doar că are o diagonală mare de 108 centimetri, dar e foarte clar mulțumită rezoluției 4K și suportului HDR (multiplu 15).
Pentru a vedea posturi TV la calitate HD are tuner digital, acesta fiind DVB C/T2/S2.
Conținutul poate fi văzut din multiple surse, cum ar fi: Internet, cablu (cablu, satelit sau antenă terestră) sau de pe un stick USB. De asemenea se poate conecta un laptop pentru a vedea filme de pe el, iar în acest caz ar fi bine să se utilizeze HDMI (cu setarea PC).
Conectarea la net se poate face prin wireless, dar și LAN (cablu).
Pentru a economisi mai mult loc acest aparat se poate pune pe un perete utilizând un suport care să respecte standardul Vesa 200×200.
Pentru un refresh cât mai bun acest model are 1000Hz prin intermediul tehnologiei RMR. E un fel de refresh software.
Despre sunet trebuie știut că e unul ok întrucât vorbim despre două difuzoare de 10W fiecare

Contra

Nu vine cu Android sau un sistem de operare ceva mai avansat. Sistemul e unul de bază. O să vă faceți treaba fără bătăi de cap deoarece e ceva simplu.

Concluzii

Panasonic 43FX550E se adresează persoanelor pretențioase dpdv al calității imaginii și a fiabilității unui aparat. Acest aparat are o imagine de calitate superioară, iar restul facilităților sunt un bonus.
Trecând la un astfel de TV de la unul cu tub catodic o să vedeți facturi la curent mult mai mici.

Te-ar mai putea interesa