PadFone 2 Station Asus A68-1A233WWE

Se pare că Asus nu dorește să renunțe la seria PadFone și lansează Asus PadFone 2 A68-1A233WWE. Acesta e denumirea pentru varianta cu 64GB și conectivitate 4G (dar are și 3G). Defapt e vorba de un telefon care vine cu o stație de andocare sub formă de tabletă. Însă spre deosebire de prima variantă, specificațiile sunt mai bune iar telefonul poate fi introdus în vertical. Mai precis, are un Quad Core în loc de Dual Core, butoanele principale sunt senzitive și nu digitale (pe ecran), 2GB RAM, 4G, suport pentru mini SIM, nu are cititor de carduri, camere foto cu senzori mai mari și baterie mai mare. Chiar dacă e de 2140 mAh, autonomia e aceeași deoarece configurația e mai puternică. Un astfel de A68-1A233WWE are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată ambalajul
Așa arată ambalajul
Telefonul
Telefonul

Specificații tehnice

Are un procesor foarte bun numit Snapdragon S4 Pro care e un Quad Core de 1.5 GHz. pe partea de memorie are 2GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Ecranul său de 10.1 inci are o rezoluție HD și e unul de tip Super IPS+. Pentru aplicații 2D are un procesor grafic Adreno 320 care e foarte bun pentru cele mai complexe jocuri. Telefonul are următoarele porturi: mufă cu 13 pini și ieșire pentru căști. Tableta are ceva mai multe porturi: suport nano SIM, microUSB, conector 13 pini, ieșire căști și MHL (conectare HDMI). Tehnologiile wireless sunt WLAN, 3G, 4G și bluetooth.

Chiar dacă puteți efectua doar 16 ore de convorbiri prin 3G, cu ajutorul tabletei puteți realiza 36 de ore. Acea tabletă de tip stație de andocare are propria baterie. Deci puteți naviga pe web cam 13 ore sau să vizionați filme timp de 9 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanțe ridicate, spațiu intern de 64 GB, ecran de 4.7 inci HD de tip IPS, procesor grafic decent pentru viitoarele jocuri și design plăcut.

Minusuri: nu e chiar accesibil și autonomia telefonului e mică.

Concluzie

Acest Asus A68-1A233WWE e un gadget destul de unic având în vedere că doar Asus îl oferă, iar acea tabletă nu poate funcționa fără telefon, ci doar îi oferă un ecran mai mare și o autonomie mărită. Nu văd de ce ați lua acest pachet (telefon+tabletă) doar pentru smartphone, deoarece autonomia nu e grozavă însă spre deosebire de concurență, aveți și o tabletă. Bineînțeles se adresează unei singure persoane („single use”) și deci nu îl puteți lua pentru dumneavoastră și mai cineva. Am pus un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu