PadFone 2 Station Asus A68-1A157WWE

PadFone 2 e aici și reprezintă combinația perfectă între telefon și tabletă. Un model foarte bun e PadFone 2 Station Asus A68-1A157WWE care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și vine dotat cu procesor quad core, ecran 10.1 inci și 4.7 inci, memorie internă de 32GB, 3G/4G și multe altele. Se poate observa că e un gadget la superlativ și ce mă uimește e faptul că nu costă chiar așa de mult. Față de tabletele E-Boda de 500 de lei normal că are un preț mai mare, dar și beneficiezi de un produs de calitate superioară și nu de o chinezărie.

Poze

Gadget-urile sunt de culoare neagră (există și un model PadFone 2 alb) și nu au greutate exagerată, Pad-ul având 514 grame, iar telefonul 135. Despre ecrane trebuie menționat că ambele sunt HD ceea ce înseamnă că pozele și clipurile se vor vedea foarte clar. Aspectul e unul foarte plăcut, sigla ASUS fiind frontal poziționată așa încât să se vadă că nu sunt gadget-uri noname.

Așa arată ambalajul
Așa arată ambalajul
Telefonul
Telefonul

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine cu cip Snapdragon S4 Pro Krait și cu GPU Adreno 320, asta înseamnă că jocurile și aplicațiile vor rula fluent fără lag. Ecranele sunt rezistente și clare fiind dotate cu IPS și Corning Glass. Tabletul are ecran de 10.1, iar telefonul are un ecran de 4.7 inci.
Puteți conecta aparatele la diferite dispozitive deoarece beneficiază de NFC, bluetooth, 3G/4G, dar și de GPS. Iar, în cobinație cu sistemul de operare Android aveți parte de cea mai bună experiență mobilă.

Păreri pro şi contra

Pro: portabilitatea e ridicată deoarece bateriile țin undeva la peste 10 ore; orice joc merge perfect; aspectul e unul de 5 stele; e garantat 2 ani, dar garanția poate fi mărită la maxim 4 ani; e primul aparat de acest tip, adică hibrid tabletă-telefon; beneficiază de o cameră video foarte puternică care filmează 720p la 60 cadre pe secundă.
Contra: prețul e cam mare; trebuie avută mare grijă la conexiunile de încărcare, dar și la cele de conectare a telefonului la tabletă deoarece dacă nu ai grijă atunci riști să strici aparatul definitiv.

Concluzie

Acest aparat e un dispozitiv hibrid pentru persoanele care vor o soluție cu portabilitate ridicată și performanțe extreme. Asus ne-a demonstrat că se poate îmbina portabilitatea cu performanța chiar și la modele cu Android 4, iar PadFone 2 e un exemplu. Din preview-ul de alături se pot vedea mai multe referitor la acest aparat.

Lasă un comentariu