Packard Bell Viseo273Dbmd, monitor LED FullHD 27 inci

Packard Bell Viseo273Dbmd e unul dintre puținele monitoare mai ieftine și cu diagonală de 27 de inci. Am văzut o serie întreagă de astfel de monitoare accesibile și cu design similar. Ecranul generos e de apreciat deoarece puteți viziona filme exact ca pe un televizor, adică dimensiunea ecranului joacă un rol important. Pe un ecran mic -18.5 inci, nu veți beneficia de o rezoluție 1080p iar experiența oferită nu e chiar așa de interesantă. Chiar dacă nu e vorba de un brand foarte cunoscut, modele oferite pot concura cu multe modele ale altor producători iar avantajul oferit e reprezentat de prețul atractiv.

Nu sunt așa de multe monitoare de 27 inci într-un astfel de buget, iar de exemplu un monitor similar de la Samsung e cu vreo 200-300 lei mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Și din numele său poate fi concluzionată diagonala sa – 27 inci. Nu e u monitor de tip premium adică are panou clasic cu iluminare LED; dar unghiurile de vizibilitate sunt de maxim 178 atât pe verticală cât și orizontală. Timpul de răspuns e o caracteristică importantă deoarece îmbunătățește imaginea dacă e vorba de unul mic. În acest caz e de 6 ms care e acceptabil chiar și dacă jucați jocuri.

Rezoluția 1080p e standard pe monitoare peste 21 inci și astfel imaginea e destul de detaliată. Alte caracteristici de imagine sunt următoarele: aspect lat, contrast dinamic generos, luminozitate de  300 cd/mp și unghiuri de vizibilitate aproape maxime. Nu e dotat cu boxe integrate dar cele exterioare sunt mult mai puternice și oferă o claritate mai ridicată.

Sunt unele monitoare care au chiar și Tuner TV, adică acelea pot fi folosite pentru vizionarea de posturi TV și sunt însoțite de telecomenzi.

Porturile acestui monitor sunt cele două: VGA și DVI. Portul DVI e mai bun pentru calitate video peste 720p. Având în vedere designul subțire și elegant, greutatea monitorului e redusă – 5 kg. Consumul oricărui monitor ține de cu alegeți setările și aici mă refer strict la luminozitate. E vorba de un consum maxim de 28.5 W și care poate fi mult mai mic dacă alegeți o luminozitate redusă.

Plusuri: prețul foarte bun, are contrast foarte ridicat, consum mic de energie, unghiuri largi de vizibilitate și luminozitatea ridicată.
Minusuri: nu are HDMI.

Packard Bell Viseo273Dbmd e o alegere bună dacă vă interesează diagonala și chiar dacă nu are HDMI, are DVI care e cam la fel util și bun.

Te-ar mai putea interesa