Packard Bell Viseo223DXbd, monitor 21.5 inci

Dacă ești în cutarea unui monitor de 21,5 inci care să suporte rezoluție 1920×1080 pixeli și care să aibă port digital DVI (pe lângă cel VGA) atunci acest Packard Bell Viseo223DXbd ar fi o recomandare din partea mea. E un monitor office, dar poate fi utilizat și pentru vizionarea de clipuri. Din cauză că unghiurile de vizibilitate nu sunt prea strălucite nu aș recomanda acest model pentru sarcini multimedia, dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți în acest sens.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și are niște performanțe vizuale mai mult decât ok. Iar, datorită faptului că are ecran LED o să aibă un consum de curent minim.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații are un ecran de 21.5 inci care are suport Full HD, aspect al imaginii de 16:9, posibilitate de a fi montat pe perete (prin intermediul Vesa 100×100) și port digital. Datorită prezenței unui port digital, cât și de tip analog o să puteți conecta la el calculatoare noi cât și vechi.
Unghiurile de vizibilitate sunt de 90/65 grade (orizontală/verticală) și cu siguranță sunt mai bune decât la un laptop. Adevărul e că aceste unghiuri nu vă vor deranja dacă o să folosiți monitorul doar la birou.

Lucrurile bune la acest model sunt prețul foarte mic, disponibilitatea de port digital și analog, suportul pentru filme 1080p și posibilitatea montării pe perete/suport. Din păcate, așa cum am menționat mai sus, unghiurile de vizibilitate sunt decente, însă un model cu unghiuri ceva mai bune are un preț cu vreo 100-200 lei mai mare.

Concluzia mea referitoare la acest model e că e unul bun pentru sarcini office și jocuri. Dacă aveți un buget redus atunci acesta ar fi numai bune pentru dvs, dar dacă aveți mai mulți bani atunci ar trebui să vă îndreptați înspre un model cu panou IPS. Am văzut că acest model de monitor Viseo 223DXbd e prezent în multe pachete desktop deoarece e foarte ieftin, deci alegându-l nu o să greșiți.

Te-ar mai putea interesa