Packard Bell 203DX, monitor LED Viseo de 19.5″

Packard Bell 203DX e unul dintre cele mai apreciate modele de la acest brand. Nu sunt mulți producători care mai fabrică așa modele și mă refer strict la diagonală. Nici restul caracteristicilor nu sunt de ultimă generație dar sunt ok dacă ați un un LCD vechi ori în cel mai rău caz, un CRT. Eu l-aș lua strict pentru uz office, iar când vine vorba de filme și jocuri, parcă aș alege unul cu unghiuri ceva mai bune. Unghiurile vizibilitate ale acestui model se apropie de unghiurile de vizibilitate de la laptopuri. Deci dacă vreți să vizionați un film, va trebui să înclinați ecranul.

Prețul e corespunzător adică nu nici prea piperat având în vedere ce oferă acest monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său de 19.5 inci e acceptabil dacă nu vă interesează dimensiunile sale. Spun asta pentru că și rezoluția sa e una corespunzătoare – 1600 cu 900 pixeli. Doar cele de 18.5 inci au rezoluție HD care e ceva mai mică decât a modelului de mai sus. Oricum diferențele nu sunt așa de semnificative dar la un așa preț, nu puteți avea așteptări prea mari. Majoritatea caracteristicilor de imagine sunt bune: 5 ms, 200 cd/mp, contrast de 1 milion la 1 etc.

Unghiuri de vizibilitate sunt destul de mici în comparație cu cele ale monitoarelor mai scumpe, dar pentru uz office nu veți observa vreo diferență. Ca și facilități nu oferă prea multe, adică nu are tuner TV sau boxe integrate. În acest buget nu veți găsi un monitor cu aceste facilități, va trebui să scoateți ceva mai mulți bani buzunar.

Bineînțeles are VGA și nu vă puteți aștepta la porturi mai bune (HDMI ori DVI), dar nici nu are nevoie luând în considerare rezoluția. E un monitor care poate fi mutat ușor dintr-o parte în alta și care nu ocupă mult spațiu pe birou. Se potrivește perfect cu un desktop mai modest ori mai vechi, dar poate fi folosit și cu configurații mai noi.

Plusuri: are rezoluție HD+ (decentă pentru un ecran așa de mic), ușor, contrast mare, luminozitate de 200 cd/mp etc.
Minusuri: unghiurile mici de vizibilitate.

Packard Bell 203DX e o alegere bună când vine vorba de utilizare office (aplicații, navigare web etc), dar pentru uz multimedia vă recomand ceva mai performant și pentru care va trebui să scoateți mai mulți nai din buzunar. Un monitor cu ecran generos, tehnologii recent apărute și multe porturi costă mult mai mult.

Te-ar mai putea interesa