Oursson RF1005/RD, frigider roșu cu rafturi din sticlă

Frigiderul Oursson RF1005/RD nu poate fi comparat cu unul oarecare și se poate vedea doar după cum arată la interior, respectiv exterior. Acesta poate fi cadoul ideal pentru soție deoarece e roșu și încape foarte bine sub blat, dar și în orice colț al camerei. E vorba de un brand destul de cunoscut care nu oferă orice soluții, ci doar premium la prețuri acceptabile. Bineînțeles nu poate fi ieftin ca oricare alt model sau ca unul de tip mini bar. Discutăm de un aparat care iasă ușor în evidență și interiorul e bine iluminat.

Chiar dacă nu e mare, vi se oferă un compartiment pentru legume și fructe care ocupă destul de mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede că are o singură ușă, iar congelatorul se află la interior în partea de sus. Nu e vorba de un congelator foarte performant, dar cred că știți asta deja. Volumul de 103 litri e suficient dacă vă sunt de ajuns 2 rafturi și se vede din poză că raftul din mijloc poate fi ajustat după mai multe preferințe.

Temperatura poate fi reglată cu ușurință de la interior cu ajutorul acelui termostat reglabil din partea dreaptă de sub congelator. Chiar dacă nu e prezent un panou de control electronic, frigiderul dispune de un sistem de avertizare pentru ușă deschisă. În general, frigiderele mici nu au această funcție.

Păreri pro și contra

Pe ușa frigiderului puteți pune chiar și ouă deoarece e un suport special, iar pe restul suporturilor puteți pune lactate sau sticle mici. Bineînțeles, organizarea interiorului rămâne la alegerea vostră și chiar cred că ar arăta bine într-o bucătărie mică și pentru 2 persoane. Poate fi de ajuns dacă acesta nu e singurul aparat frigorific din casă (poate folosiți un congelator sau o ladă frigorifică). E oferit un volum net total generos pentru acele dimensiuni și veți găsi la acesta un sistem de dezghețare automat.

Oursson RF1005/RD chiar nu prea are concurență când discutăm de calitate și eleganță. Acesta nu poate fi comparat cu variante mai mari că doar discutăm de un segment diferit.

Te-ar mai putea interesa