Oursson RF0905/RD, frigider mic cu două uși

Cele mai multe frigidere mici au o singură ușă, dar Oursson RF0905/RD e o excepție și se poate vedea din poza de jos. Chiar dacă pare cam scump, veți beneficia de un spațiu interior generos, eficiență energetică superioară, uși reversibile, rafuri din sticlă, interior bine iluminat. Pe ușa frigiderului pot fi puse tot felul de sticle, doze cu sucuri sau chiar brânzeturi (în partea de sus). Seamănă puțin cu frigiderele de tip mini bar, doar că acesta are acel compartiment din partea de sus (mă refer la congelator).

Poate fi pus sub blat dacă aveți loc, dar și lângă mobilier după cum se vede în poza de jos. Chiar și în birou poate fi pus dacă vreți să țineți alimentele și băuturile mai aproape de voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de un mini frigider de 88 litri, din care 20 litri aparțin congelatorului. Consumul de energie e foarte mic iar dacă vă interesează la 24 de ore, acesta e de numai 0,46 kWh (se poate calcula ușor și din consumul anual). Sunt foarte puține frigidere care au suport pentru doze sau sucuri, motiv pentru care acesta e ceva mai special și poate că această caracteristică e utilă.

Îmi plac aparatele cu mânere incorporate deoarece au un design mai simplu, iar ușile sun reversibile (nu poate fi și în cazul variantelor cu mânere verticale). Frigidere de culoare roșie nu sunt oferite de orice brand și nici nu sunt foarte accesibile.

Păreri pro și contra

Oursson RF0905/RD e silențios chiar dacă are congelator, nu cupă mul spațiu lângă mobilier, puteți pune ceva deasupra sa, e desul de fiabil și nu costă foarte bun. Nu are cel mai bun raport volum/preț, dar nici nu poate fi comparat cu unul oarecare. Chiar dacă e mic, aș putea să-l includ în segmentul premium care se adresează doar unei anumite categorii de utilizatori.

Chiar nu există multe alternative dacă aveți un mobilier roșu sau poate vreți ca aparatul frigorific să iasă mai bine în evidență. Acest producător oferă și variante mai mici dacă vreți ceva mai accesibil, dar eu prefer pe cel de sus pentru că e destul de spațios.

Te-ar mai putea interesa