Oursson FZ0805/RD, congelator roșu de 80 litri

Congelatorul Oursson FZ0805/RD e unul dintre puținele modele care sunt disponibile pe roșu, majoritatea fiind pe alb sau argintiu. Acest brand oferă și un frigider cu design similar, în caz că vreți să puneți congelatorul lângă un frigider. Nu sunteți obligați să puneți neapărat congelatorul sub blat, dar cred că ar arăta foarte bine dacă îl asortați cu mobilierul sau alte aparate din bucătărie. Sunt puține branduri care oferă astfel de soluții și cred că vă interesează foarte mult cum arată congelatorul pentru că va fi pus undeva la vedere – bucătărie, hol.

Din poza de jos se văd acele trei compartimente care sunt generoase dar nu sunt ca și la combinele mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui aparat e de 80 litri, iar acesta e împărțit pe sertare. Ar fi fost mai mult spațiu dacă ar fi existat doar rafturi, însă așa e mai ușor de scos punga de alimente. Pentru un consum anual de numai 168 kWh, aparatul a primit clasa de eficiență energetică A+.

E destul de silențios pentru un congelatorul – 42 dB, iar un frigider e și mai silențios. Dezghețarea e manuală că doar e vorba de un model destul e mic și accesibil, dar nici nu cred că deranjează pe cineva. E un aparat mic care poate fi curățat destul de ușor oricând, că doar nu are foarte multe sertare.

Păreri pro și contra

Ținând cont de volumul net al acest aparat frigorific, pot spune e ideal pentru cei care au un frigider mic care nu dispune de un congelator. Poate că ieșiți ceva mai scump cu două aparate diferite, dar depinde și ce planuri aveți pentru ele. Poate că nu aveți spațiu pentru un congelator mare sau vreți să înlocuiți un anumit electrocasnic din bucătărie cu cel de sus.

Oursson FZ0805/RD e doar un exemplu și cred că o să vă placă foarte mult, în special că sunt folosite doar materiale de calitate. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut la interior doar rafturi din sticlă și funcție frigider pentru zilele în care nu aveți nevoie de el. Bineînțeles, dacă îl țineți gol pe timp de vară, puteți să-l curățați și să-l scoateți din priză.

Te-ar mai putea interesa