Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Orion T24-DLED, televizor 61cm

Orion T24-DLED e un televizor de 61 centimetri (aproximarea din 24 inci) care e perfect pentru cei cu un buget redus dar care vor să facă trecerea de la CRT la LED (plasmă cum zic unii). Rezoluția ecranului e HD (1366×768 pixeli), iar acest lucru înseamnă în principal faptul că puteți vedea filme la calitate bune, iar prezența tunerului digital e și el un lucru bun.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece acest TV are un preț bun Vezi prețul special de azi. Eu nu zic că e mare, iar dacă o să analizați bine oferta magazinelor online atunci o să vedeți că e unul dintre cele mai ieftine televizoare LED de pe piață.
A, pus alături o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate.

TV-ul

TV-ul

T24-DLED e un televizor cu ecran de 24 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli, iar timpul de răspuns al acestui e de 5 milisecunde. Aceste caracteristici te vor ajuta să poți vedea posturi la calitate HD fără vreo sacadare.
Pe partea de soft nu are un soft inteligent, dar nu te oprește nimeni să-ți iei un player cu Android de aici.

Avantajele unui astfel de televizor ar fi prețul mic de achiziție, că are o fiabilitate ridicată și că garanția e de 2 ani. Normal că și imaginea e una de calitate, dar aceasta depinde în mare pate și de input, adică dacă o să aveți abonament digital atunci imaginea o să fie mai calitativă.
Dezavantajele sunt că nu are rezoluție Full HD și sistem de operare Android. Un alt dezavantaj ar fi și numărul redus de porturi, în special de porturi HDMI (numărul mic de HDMI-uri e datorat faptului că cei care cumpără așa ceva nu vor folosi acest port).

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii, iar cu ajutorul playerului integrat o să vă faceți treaba. Acuma să nu înțelegeți greșit deoarece acest player nu e unul foarte avansat, ci unul elementar pentru poze și mp3-uri.
Dacă vă deranjează ceva anume la televizor atunci puteți să-i extindeți funcționalitatea cu dispozitive externe deoarece are un port HDMI.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu