≡ Meniu

Orion T24/D/PIF/LED, TV FHD de 61cm

Orion T24/D/PIF/LED e un televizor pentru cei interesați de un televizor de 61cm (transformare aproximativă din 24 inci) cu rezoluție numai bună pentru a vedea filme HD sau Full HD. Datorită tunerului integrat tip DVB T/C acest televizor poate fi utilizat și pentru posturi TV la calitate digitală.

Acest TV Orion e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un televizor ok din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că acest model e unul foarte similar cu modelele Star-Light.


Avantaje

Vine la un preț foarte bun deoarece la acest model nu plătești brandul. Despre brand trebuie știut că e unul românesc, iar producătorul e Vestel (produce Horizon, Finlux, Star-Light și alte televizoare).
Imaginea e una de foarte bună calitate deoarece dispune de panel IPS, rezoluție 1080p și ecran plat.
Tunerul integrat e unul dublu tip DVB C/T. La noi în România o să vă fie de folos partea C întrucât posturile în format digital sunt transmise doar de la cablu.
Are o multitudine de porturi printre care aș aminti HDMI, USB și D-sub (VGA). La HDMI se poate conecta un player mai avansat sau ceva de genul.
Consumul de curent e redus… vorbim despre 42W. Acest lucru e datorat ecranului LED care are un consum foarte redus.
Un alt lucru avantajos e prezența playerului multimedia integrat. Acesta e unul care poate reda o multitudine de fișiere de pe USB-uri externe. Printre aceste fișiere se numără mp3, avi și jpg.

Dezavantaje

Din păcate nu e un aparat smart și nici nu are porturi de rețea. Există o soluție, adică se poate conecta un player multimedia cu Android pentru a transforma aparatul în unul smart.

Concluzii

Modelul de față – Orion T24/D/PIF/LED – e unul foarte avansat din punct de vedere al calității imaginii, iar din această cauză e unul dintre cele mai vândute televizoare de pe piață.
Despre brandul Orion trebuie spus că e unul foarte vechi întrucât există de pe vremea modelelor cu tub catodic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu