Orion T24/D/PIF/LED, TV FHD de 61cm

Orion T24/D/PIF/LED e un televizor pentru cei interesați de un televizor de 61cm (transformare aproximativă din 24 inci) cu rezoluție numai bună pentru a vedea filme HD sau Full HD. Datorită tunerului integrat tip DVB T/C acest televizor poate fi utilizat și pentru posturi TV la calitate digitală.

Acest TV Orion e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un televizor ok din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că acest model e unul foarte similar cu modelele Star-Light.


Avantaje

Vine la un preț foarte bun deoarece la acest model nu plătești brandul. Despre brand trebuie știut că e unul românesc, iar producătorul e Vestel (produce Horizon, Finlux, Star-Light și alte televizoare).
Imaginea e una de foarte bună calitate deoarece dispune de panel IPS, rezoluție 1080p și ecran plat.
Tunerul integrat e unul dublu tip DVB C/T. La noi în România o să vă fie de folos partea C întrucât posturile în format digital sunt transmise doar de la cablu.
Are o multitudine de porturi printre care aș aminti HDMI, USB și D-sub (VGA). La HDMI se poate conecta un player mai avansat sau ceva de genul.
Consumul de curent e redus… vorbim despre 42W. Acest lucru e datorat ecranului LED care are un consum foarte redus.
Un alt lucru avantajos e prezența playerului multimedia integrat. Acesta e unul care poate reda o multitudine de fișiere de pe USB-uri externe. Printre aceste fișiere se numără mp3, avi și jpg.

Dezavantaje

Din păcate nu e un aparat smart și nici nu are porturi de rețea. Există o soluție, adică se poate conecta un player multimedia cu Android pentru a transforma aparatul în unul smart.

Concluzii

Modelul de față – Orion T24/D/PIF/LED – e unul foarte avansat din punct de vedere al calității imaginii, iar din această cauză e unul dintre cele mai vândute televizoare de pe piață.
Despre brandul Orion trebuie spus că e unul foarte vechi întrucât există de pe vremea modelelor cu tub catodic.

Lasă un comentariu