Orion T 50D/PIF/LED/Smart, TV 127 cm

Un televizor foarte bun disponibil la un preț ok e acest Orion T 50D/PIF/LED/Smart. Probabil că din cod ați ghicit că e vorba despre un televizor cu o diagonală de 50 inci (127 centimetri) și cu soft smart, deci un Smart TV. Pe partea smart să vă așteptați la un browser decent și cam atât.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e așa de mic pentru un televizor de peste un metru deoarece are doar caracteristici esențiale cum ar fi suport rezoluție 1920×1080 pixeli, port LAN (de rețea) și tuner digital.

Televizorul
Televizorul

Din păcate nu are suport pentru filme 3D, dar nu o să aveți probleme în a viziona filme Blu-ray întrucât acest televizor e unul cu suport Full HD (adică are rezoluție 1920×1080 pixeli). Pe partea de timp de răspuns are 8 milisecunde, ceea ce nu e cel mai bun timp însă e bun.
Pe partea de soft beneficiază de soft inteligent, dar să nu vă așteptați la mare lucru deoarece acest televizor are browser și câteva facilități interesante.
Playerul integrat poate reda mai multe tipuri de formate media, însă nu poate concura cu un player dedicat.

Atuurile acestui televizor ar fi prețul, că are o construcție rigidă și că vine cu multe porturi (acest lucru te va ajuta să conectezi un player mai bun la el).
Din păcate nu e cel mai bun Smart TV deoarece îi lipsesc facilități care o să întâlnești la Samsung ori LG… cum ar fi aplicațiile (are suport apps, dar mă abțin) etc. Nici portul wireless nu e unul integrat, televizorul fiind doar unul Wireless Ready. (Dacă vreți să cumpărați un adaptor wireless atunci o să trebuiască să căutați unul compatibil, dar oricum nu prea are rost deoarece netul o să meargă cel mai bine pe fir.)

Acest model se adresează în principal persoanelor care vor un televizor dotat cu un ecran generos. Să nu vă așteptați la mare lucru pe partea de soft, și dacă vreți un soft mai capabil atunci vă recomand să cumpărați un media player cu Android de aici.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Orion T 50D/PIF/LED/Smart, TV 127 cm”

  1. Smart nota 2 nu recunoaste caracterele tastaturii, nu poti introduce parole complicate, nu te poti loga pe serv. sociale chiar si cu cont facut pe site-ul propus , nu are apps. in Market, nu poti avea Voyo sau HBOGO sau antena play etc.
    TV nota 9= f.bun desi consumul cam mare fata de media de pe piata pt acelasi ecran 93 W fata de 65 W media .

Comentariile sunt închise.